Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megtennétek ezt, ha a barátotok megkérne rá titeket?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, és még szűz. Most van először barátom. 2 hónapja. Nem akarok elsietni semmit, és még nem állok készen arra, hogy lefeküdjek vele. Viszont neki már szüksége van erre. Mivel elmondtam neki, hogy még nem szeretném, elfogadta. De arra kért, hogy orálisan elégítsem ki. Picit félek ettől. Még csak a csókolózásig jutottunk, nekem egyébként is vele volt az első csókom. Úgy érzem, hogy ha megtenném amire kér, akkor nem lenne tiszta a lelkiismeretem. Mármint ez olyan fura nekem, talán mert még sosem csináltam. De tudom hogy nem várathatom hónapokig, mire úgy érzem majd hogy na most itt az ideje és én is szeretném. Ez nem tudom mikor lesz. Nem arról van szó, hogy nem kívánom vagy bármi ilyesmi, csak ez nekem túl gyors. Szerintetek belefér ?
A szerelmeskedés helye a házasságban van. Ha neki ez nem elfogadható, akkor nem Téged szeret, hanem a puncidat szeretné...
2016. júl. 21. 06:46
2/21 anonim válasza:
Korai még szerintem,annyira zavarban lennél,meg azt sem tudnád ,hogy hogyan kell jól csinálni.Kézzel elégíts ki az szerintem menne.20/L
2016. júl. 21. 06:47
3/21 anonim válasza:
Utolsónak igaza van, mondom én, mint hím, aki amúgy imádja az orált...
De szerintem is kézzel kezdjétek, és különben is, nyaljon előbb ő :D
2016. júl. 21. 06:56
4/21 anonim válasza:
az mind1, hogy másnak mi fér bele...látszik az írásodból, hogy TE MÉG NEM ÁLLSZ ERRE KÉSZEN!
beszélj vele erről...
23F
2016. júl. 21. 07:13
5/21 anonim válasza:
Én is a kézimunkát javaslom a te esetedben. Neki pedig nyalnia kellene már, hogy haladjatok valamerre...:( 19 vagy, nem csitri már, nem kell ebből ilyen nagy ügyet csinálni. Élvezd az életet és kefélj!
2016. júl. 21. 07:29
6/21 anonim válasza:
2 hónapja éhezteted szegényt. Felnőtt emberek normális esetben 1-2 héten belül egymásnak esnek(leszámítva azokat akik egyből).
Szerintem te ne pasizzál!
Neked se jó ha még 2 hónap után is erőltetettnek érzed, miközben már az első héten le kellett volna szopnod! Ő meg talál egy normális lányt aki nem szopatja szét testileg/lekileg! Annál idegesítőbb nincs mikor egy felnőtt nő kiidegel........
2016. júl. 21. 08:07
7/21 anonim válasza:
Ennyi álszent idiótát. Ha kedved van hozzá sz.pd le, ha nem ne ilyen egyszerű. Nem az idő határozza meg a kapcsolat milyenségét. Egy sz@r kapcsolat fél év múlva is az lesz.
2016. júl. 21. 08:15
8/21 anonim válasza:
Szerintem nem egyből orális szexel kéne kezdeni. Hagyni kéne hogy megismerjétek egy más testét.. Elsőnek kézzel próbálkozz... De ha ragaszkodik ahhoz hogy sz..d le akkor én a helyedben ott hagynám, mert számára nem az a fontos hogy neked jó legyen és hogy bele vezessen szép fokozatosan hanem csak a saját érdekeit nézi és a saját kielégülését! A pettinget nen rögtön a sz...sal kell kezdeni.. Az a fontos elsőnek hogy ne legyen gátlásotok egymás előtt ne éred kellemetlenül magad mesztelen. Utána jöhet a bújás simi puszik csókok.. És amikor már nem viszolyogsz attól hogy megfogd neki utána jöhet az orális szex... utána meg a szex. 22 N
2016. júl. 21. 08:30
9/21 anonim válasza:
Ne igy közelítsd meg vagyis ne így állj hozzá:
"De tudom hogy nem várathatom hónapokig, mire úgy érzem majd hogy na most itt az ideje és én is szeretném. Ez nem tudom mikor lesz. Nem arról van szó, hogy nem kívánom vagy bármi ilyesmi, csak ez nekem túl gyors. Szerintetek belefér ?"
Ő letette melletted a voksát mert szeret mert tetszel neki...mert te vagy kitől oda meg vissza van...stb...
Én a magam részéről függőségi szinten szex centrikus vagyok...de nehogy már ha szeretek valakit ne tudjam kivárni azt még elérkezettnek érzi az időt!
Bazira nem maradsz le semmiről...ha ő e miatt dobbant akkor meg csak örülj neki...meg se érdemelt!
Vágod csajszi?
2016. júl. 21. 08:50
10/21 anonim válasza:
Ha siettet akkor nem szeret igazán. 2 hónap szerintem elég rövid idő egy szűz lánynak, első kapcsolat meg minden...Ha elhagy akkor elhagy, jobban jársz vele mert a későbbiekben is csak kihasználna. Soha ne csinálj olyat amit nem szeretnél, mert olyan sebeket okozhat amiket nehéz begyógyítani. Idővel hidd el el fog jönni a pillanat amikor tudni fogod hogy mehet. Ez mindenkinek más idő, nekem pl első kapcsolatomban több mint 1.5 év kellett mire eljött a szopás ideje. Ha korábban kényszerít rá (nem feltétlenül fizikálisan, inkább szavakkal) akkor egyikőtöknek se lesz olyan jó, de főleg te szívod meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!