Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha hamar adom oda a szüzességem, mert akkora
a vágy? 17/L
Figyelt kérdés
Lassan egy hónapja vagyok együtt a barátommal és tudom, hogy nem ez így gáz meg stb. meg, hogy mit akarok az 1 hónapommal. Tudom, tudom. De azt kell hogy mondjam, első látásra szerelem volt, kölcsönösen. Minden második nap találkozom vele. Előző "kapcsolatomban" körülbelül fél évig meg sem fordult a fejemben hogy odaadom a szüzességem, pedig szerettem a fiút. Most valahogy ez annyira máshogy van, hogy el sem tudom hinni. Olyan vonzalmat érzek iránta, mint még senki iránt és minden olyan alkalomnál a szívem szakad meg, hogy meg kell állítanom egy bizonyos pontnál. Tudom, hogy illik váratni, hogy bizonyítani tudjunk egymásnak: intimitás nélkül is van élet.
Tegyük fel az októberi hónapban megtörténne, ami egyszer úgyis be fog következni, elveszítem, akkor az mennyire lenne furcsa?
2016. szept. 19. 22:10
1/9 anonim válasza:
#1:
Elismerésem! Bár gondolom az első 10 után másolás,beillesztés.
Kérdező: Én a helyedben a szüzességemet nem egy egy hónapos kapcsoltnak adnám. Akkor is,ha fűt a vágy. De te tudod
2016. szept. 19. 22:15
2/9 anonim válasza:
A szüzesség önmagában nem érték, hiszen már nem a középkorban vagyunk. Az meg a te döntésed, hogy milyen könnyen adod magad.
2016. szept. 19. 22:19
3/9 anonim válasza:
A szüzességet túlértékelik. Nem vagy tőle több, és nem leszel nélküle kevesebb.
2016. szept. 19. 22:20
4/9 anonim válasza:
Szerintem ha kívánjátok egymást, akkor ne tartson vissza, hogy még csak egy hónapja vagytok együtt. ;)
2016. szept. 19. 22:20
5/9 anonim válasza:
licitálhatnák arra a szüzességre? :D Amugy ez csak a HÉV és csak sokkal jobb mint az elöző és tévképzetekbe kergeted magad azzal hogy ez most tökéletes holott nem teljesen az csaka a köd és az illuzik. De ne legyen igazam és legyél bolod ameddig csak jól esik. Lehet csak én gondolok így a világra. De ha én lennék a fiu tovább várnék az elsőre a friss barátnőmmel és akkor nagyobb ereje lesz mondjuk egy születésnap egy nagyobb esemény egy ünnep vagy valami emlékezetés még is csak emlékezni fogsz rá elég sokat hiszen ezzel kezded meg az utad. De már meginn csak butaságokat irok összevisza. Minden esetre szerencsés kisfiu a barátod hogy ilyen lányt talált.
2016. szept. 19. 22:24
6/9 anonim válasza:
Szia :) igazabol szerintem ezt neked kell erezned. ha szereted, es bizol benne akkor oke. en az elsot nagyon megbantam mert koran tortent es nem az igazi szerelmemmel. igazabol ez egy olyan dolog amibe sem en sem pedig mas nem szolhat bele. ez a te tested es a te erzeseid. viszont szerintem ne ess bele abba a hibaba mint en. ne zt nezd hogy miota vagytok egyutt..lehetsz egyutt valakivel (mint ahogy te is irtad) fel eve de hiaba ha nincs meg az a vonzalom. szerintem csak akkor tedd meg ha tenyleg oszinten szerelmes vagy bele es 100%ig bizol benne. en ha vissza csinalhatnak varnek 17 eves koromig es ugyan igy dontenek.
2016. szept. 19. 23:02
7/9 anonim válasza:
Viszked?
2016. szept. 20. 06:59
8/9 anonim válasza:
Anno másfél évvel ezelőtt én 1 hét után odaadtam a szüzességem a barátomnak, nálunk még ennél is nagyobb volt a vágy. Igaz én akkor már 18 múltam. Azóta is együtt vagyunk. Egyszerűen csak jól kell választani. Amúgy meg igazuk van, akik azt írták, hogy a szüzesség túl van értékelve. Ha szereted és kívánod, hajrá. 20/L
2016. szept. 20. 12:59
9/9 anonim válasza:
a szüzesség egy túlértékelt szrság, akkor feküdj le vele, mikor jónal látod, kívánod, stb., már véleménye ne érdekeljen.
Kettős mérce amúgy: te, lányként ne, mert csak egy hónapja vagytok együtt, de ha fiú lennél, akkor "még nem dugtad meg?!".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!