Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt hogy érjem el egy lánynál?
Figyelt kérdés
Nos az van hogy nekem tetszik egy lány.Facebookon szoktunk sokat beszélni.De szinte mindig én írok rá és ez néha zavar engem,esetleg rossz kedvem lesz.De ha jól tudom most barátok vagyunk de a barátság és a párkapcsolat is két oldalú.Hogy beszélhetném ezt meg vele hogy ő is írjon esetleg?Tanacsokat várok.Nem szeretnem persze ráerőltetni de azért jól esne ha néha ő is írna,hogy miújság meg kíváncsi rám.Ha ez a továbbiakban sem változik akkor hadjam ezt a lányt?Előre is köszi!:)2016. szept. 17. 21:13
1/3 anonim válasza:
Csak úgy fogod nála elérni,ha bevallod neki,hogy mit érzel iránta. De ha ő nem szeretne köztetek semmit,akkor nem fog érdeklődni feléd se így,se úgy.Viszont ha elmondod neki,ami a lényeg,akkor megadod az esélyt arra,hogy több is legyen...
18/L
2/3 anonim válasza:
ismerek olyan lányokat, mint amilyen én is vagyok,hogy senkire nem irunk rá. nem azért mert nem birjuk vagy nem érdekel hanem egyszerűen en.én szemely szerint azért nem mert nem akarok őket zavarni meg mi van ha nem akarja? ha szeretne,majd ő ír.:DD hülye felfogas tudom de ezvan
3/3 Petrus728 válasza:
Hat nyilván mint mindenről beszélni kell! :)
Két oldalú a dolog, mivel ha elmondod két dolog lehet... Vagy kialakul valami köztetek vagy ha ő csak barátként tekint rád akkor elveszítheted ezt a lányt... mivel személy szerint nem ismerjük a lányt nem tudhatjuk hogy fog reagálni...
Az a baj hogy az én véleményem és meglátásom szerint ha valaki nem ír akkor nemis érdekled igazán.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!