Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érjem el egy lánynál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el egy lánynál hogy úgy csókljam meg hogy me vegye nyomulásnak?

Figyelt kérdés

Már régóta ismerjük egymást, többször is találkoztunk. Szerintem bejövök neki.

Normális válaszokat kérnék.

Lányok válasza is érdekel.

2015. ápr. 21. 17:50
 1/5 A kérdező kommentje:
*ne
2015. ápr. 21. 17:50
 2/5 anonim válasza:
Igazából ez nem könnyű.Szokott adni kis, észrevétlen jeleket? Amúgy meg szerintem próbáld valahogy úgy, hogy nem harangozod be, meg semmilyen ráutaló dolgot nem mondasz, és egyszer csak óvatosan megcsókolod mikor rád néz. De szerintem semmiképp ne ilyen nyomulós szövegekkel próbáld meg, mint pl: Súghatok valamit? és aztán megcsókolod stb.
2015. ápr. 21. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:

VESSZŐ hogy

csókOljam

Előbb beszélgess vele! A csók csak utána jön!

2015. ápr. 21. 17:55
 4/5 A kérdező kommentje:

Persze. amikor beszélünk folyton a szemembe néz meg minden adandó alkalommal belém csimpaszkodik.

amúgy ő 15 és én is

2015. ápr. 21. 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Hívd el délután sétálni egy és mikor ott álltok a naplementében és nézitek ahogy narancssárgára festi az eget. Nem szóltok egy szót sem csak egymás szemébe néztek és lassan közelebb hajolsz...ha ő is megteszi akkor megcsókolhatod ^^
2015. ápr. 21. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!