Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy nem tudtátok mit akartok a másiktól az egyik percben ezt a másikban meg azt?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom már megőrülök, és csak idegeskedek saját magam miatt , mert egész egyszerűen nem tudom mit akarok. Lecumizott egy csaj , de közben komolyabb dolgot is szeretne/ komolyabb kapcsolatot szokásos dolgok. Én meg aztán totál azt sem tudom mivan velem elhívom randira aztán óránként meggondolom magam, hogy mégis ezt most miért inkább ne ahogy ezt így elkönyvelem "inkább lekoptatom magamról" azonnal valami jön, és szétcseszi a programot és akkor meg már hirtelen mindent akarok -.-

De mindennel kapcsolatban ígyvan éppen ezért 2 héte nem is találkoztunk, csak beszélünk arról hogy mivan meg mi lenne ha ,de ő is kezdi megunni meg én is...nem is érdekel igazán a csaj azt nem értem velem mivan. Most komoylan mi lehet a probléma, de amúgy az egész élettel kapcsolatban mostanában ígyvagyok alapból határozott személyiség voltam, de mintha kifordultam volna magamból néha még azon is gondolkodok még az igent meg a nemet is keverem.

huuu szóval nem tudom valaki volt e már hasonló helyzetben eltudná mondani ,hogy mégis mi ez?

2016. szept. 16. 18:17
 1/1 anonim válasza:
Ádám és Éva története jut erről eszembe :) viccet félretéve volt velem is hasonló esetek, de mióta rátaláltam az igazira el múlt minden, beszéljétek meg, mert ha most otthagynád lehet, hogy rossz döntés lenne és 1 hónap múlva ráébrednél, hogy nem kellett volna! Nem gond ha van pár hibája vagy épp ahogy írtad "szétcseszi a programot" szeretitek egymást vagy sem? Ezt döntsd el!
2016. szept. 17. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!