Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek hány évesen volt az első petting?

Aha, kedves kérdező, szóval neked az a jó, ha valakire állítása szerint 12-13 évesen már rámásztak, és még büszke is rá?
Értem.

Ez nem válasz, hanem kérdés a kérdezöhöz:
Milyen válasz tartasz hasznosnak?

Persze az is kérdés, hogy mit értünk pontosan petting alatt: a csók már annak számít (bizonyos konzervatív körökben tuti...). Mindenesetre én elmúltam már asszem 14, amikor először csókolóztam, és a 18. szülinapom előtt három héttel vesztettem el a szüzességem, tehát a kettő között volt mindenféle próbálkozás, ami mondjuk azért érdekes, most már így visszanézve (vagy 15 év távlatából...), ugyanis emlékszem, hogy én 16 évesen is mennyire akartam, hogy több legyen minden kapcsolatomból, ám ma már én is hálás vagyok azért, hogy rendes fiúkkal hozott össze a sors, és bár akkor nagyon haragudtam mindre, aki nem volt hajlandó többre, ma már, mondom, örülök neki, és neked is azt ajánlom. Hidd el, hogy nem maradsz le semmiről.
És ahogy a vicc is mondja: de mindenki azt mondja, hogy ő már... - akkor mondd te is! :) Mondani szabad, emlékszem, hogy engem is hogy stresszelt az összes barátnőm meg osztálytársam, hogy ők már mi mindent csináltak, és ebben a korban (tíz és húsz éves kor között) szerintem éppen ennek van a legnagyobb húzóereje, de méghozzá abnormálisan, hogy milyen a haverok és barátok közt a helyed, nehogy lúzer legyél, és nem is kevés akaraterő kell ahhoz, hogy megértsd, hogy ez mennyire butaság.
Két-három éve mondta egy barátnőm: "jó dolog a vágy, de jellemformáló a várakozás". Ez olyan komoly mondat, hogy igazán nagy levegőt kell vennie minden forrófejű kamasznak ahhoz, hogy ezeket hideg fejjel megértse és magáévá tegye, pláne, ha netán az ő fiúja nem abból a türelmes típusból való, mint az enyémek voltak (mondjuk én mindig idősebb pasikkal jártam, no, csak 2-3-5 évvel, lehet, hogy ezért is voltak türelmesebbek...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!