Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez mindig így van? (lent)
probalkoztam mar csajozas szempontjabol is ismerkedni lanyokkal, de nem vagyok valami onbizalomtultengesben szenvedo egyen, szoval nem sok ilyen alkalom volt. Viszont ahanyszor csak felmerult temakent hogy szeretem az animeket vagy gamerkedem(az utobbira mar nincs idom igy ez mar nem igaz ram) mindig beskatulyaztak egy nyomorek kockanak. Pedig ezen kivul is van eletem. pl aikidozom, szeretek olvasni, animaciokat keszitek etc... Minden lanynak ez a reakcioja egy ilyen tulajdonsagokkal rendelkezo fiura?
17/F

Nem minen lány utálja a gamereket és az animéket,például én is szoktam néha játszani,de attól nem vagyok kocka és te sem.Fel a fejjel biztos találsz egy lányt.
Remélem segítettem,további sok sikert?:)

"Minden lanynak ez a reakcioja egy ilyen tulajdonsagokkal rendelkezo fiura? "
Nem.

En neha jatszok es animezek, es en ennyi miatt senkit se itelek el vagy skatulyazok be :)
Ok kicsit felszinesek, es rossz dologra asszocoalnak..

Ez olyan hogy mondjuk én szeretem a romantikus filmeket és ezért csöpögős ribi vagyok pedig nem.
Amugy nem minden lány olyan ezzel arra céloztam....
Sorry ha értelmetlen volt:/

Azta betyár... :D
Tudod, én lány vagyok, és nagyon szeretem az animéket és gamerkedem is... :3 Szóval nem igazán tudom, mit válaszoljak. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!