Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeret engem?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit pár hónapja ismerek.Az első találkozásunknál részegen fogadásból csókolóztunk utána együtt aludtunk(tényleg csak aludtunk és beszélgettünk ki is jelentette hogy nem akar kihasználni) .Aztán volt még 2alkalom amikor nagyon aranyos volt és szintén együtt aludtunk kézenfogva de nem csókolóztunk meg nem volt semmi.Minden nap beszélünk messengeren és amikor nélkülem bulizik mindig leírja hogy szeret de élőben még sosem mondta.Olyat is írt egyszer hogy sose fog elküldeni engem meg hogy velem komolyan gondolja de ezeket is csak olyankor írja mikor iszik.Szerintetek lépjek valamit vagy mondjak le róla?2016. szept. 4. 22:05
1/2 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan léphetsz. Ha első alkalommal nem mászott rád, akkor valószínűleg tényleg komolyan gondolja. Az, meg hogy személyesen nem mondja ki hogy szeret ... hát könnyebb leírni mint kimondani, hidd el. Nekem is ilyen a hozzáállásom, hogyha komolyan gondolok egy lányt, hogy nem akarok hamar lefeküdni vele.
2/2 anonim válasza:
Komolyan gondolja és ha ő nem kezdeményezett, akkor tedd meg te az első lépést.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!