Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek? Tudnatok segiteni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Tudnatok segiteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Eloszor is koszonom mindenkinek aki elolvassa,es tenyleg tud rá normalisan valaszolni.

Az a helyzet, hogy 19 eves fiu vagyok. A baratnom 16 eves. A hatulutoje az hogy Ő roma szarmazasu. Majus 21.-e ota vagyok vele egyutt,es anyumnak most mondtam el. Hozza kell tennem,hogy anyam eleg rasszista jellem,tehat olyan dolgokat mondott ami engem teljesen padlora vagott,es kb most jelen helyzetbe egy lelki nyomorek vagyok,hiaba SZERETEM a baratnomet! A csattano:a lány orokbefogadott. 4 eves koratol FEHER szuloknel nevelekdett, teljesen normalis. Nincs mind a 10 ujjan mukorom, nem hord 600as karika fulbevalokat, nem kopkod mint egy 8. Kerulet igazi cigany stb stb...visszahuzodo,normalis,es tenyleg csak uugy mutatkozik ez meg benne, hogy sötét a bőre. en s szuleivel(nevelo szuleivel) nagyon jol kijovok,szeretek ott lenni, szeretnek engem es a lannyal is minden happy. Ragaszkodik hozzam,mert egy csopp szeretre vagyik azok utan,hogy őt anno kidobták. Jelen pillanatban en attol felek, hogy anyam -50%-al fog engem "utalni" lenezni, nem tamogatni eletben, mert tenyleg higgyjetek el hogy kepes rá. Anno a noveremet is kidobta itthonrol....(de őt nem ilyen miatt) tudnatok valamit errol mondani? Koszonom szepen hogy vegig olvastatok :(

2016. szept. 1. 23:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp maradj a lánnyal, felnőtt férfi vagy, anyádnak meg kell értenie hogy ez a te döntésed, nincs beleszólása.
2016. szept. 1. 23:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szegenyem kitartast nektek:c csak azert se engedd el a lanyt. A te eleted nem anyukade. Ha meg azt mondja, h de o szult teged es legyel halas erte uzenem neki, h nem te akartal megszuletni hanem o akart teged. Akkor fogadja el a donteseidet is. Eld az eleted es maradjatok egyutt sokaig😘
2016. szept. 1. 23:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Anyád nem normális
2016. szept. 1. 23:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek a valaszt:) nagyot "hízott" az a kedvem :) utolso:PONTOSAN AZ! Egy begyöpösödött senki, aki nem lát mást, csak hogy kivel, hogy,mikor,miert basszon ki!(csaladon belul)
2016. szept. 1. 23:32
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
anyádat jól megkéne farkalni más problémája nincs
2016. szept. 2. 09:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Azóta mi a helyzet?
2021. márc. 29. 22:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Azóta már nagyon nagyon rég szétmentünk! :) most 24 éves vagyok, 2020 januarban osszejottem, egy nagyon aranyos, kedves, lannyal, es mar egy eve egyutt elunk!
2021. ápr. 27. 07:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Azt szabad tudni mi volt az ok? Anyukád?

Így utólag mit gondolsz, igaza volt anyudnak?

Köszi a választ

2021. ápr. 27. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!