Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szörnyű dolgot tettem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szörnyű dolgot tettem?

Figyelt kérdés

Volt egy barátom akivel 7 hónapot jártunk, de egy nagyon jó barátom révén ismerkedtunk meg. Egyszer kicsit ittas állapotban összekeveredtünk egy buliban. De egy normál csók sem csattant el, de megbeszéltuk, hogy ez köztünk marad mert ő nem akar összeveszni a legjobb barátjával és én sem szeretném, hogy megtudja mert még táplálok a srác iránt némi érzelmet. EZután történt az hogy az egész társaságuk lent volt a Balaton Soundon és ott elmondta neki, mert nem akar előtte titkolózni. Azelőtt én is lentvoltam egy napot és ott újra összekevertünk és helyre akartuk hozni. De amint megtudta egyből visszavonta... Tudom,hogy ezt nem kellett volna, és tudom, hogy ez a céda viselkedés volt. De én tényleg nem akartam a sráctól semmit és folyamatosan mentegetőztem neki, hogy nem szabad mert ott van ő, és csak annyit mondott már szakítottatok felesleges ezen rágódni és úgysem tudja meg...

De miért rám mérges mindenki?

2016. aug. 31. 11:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mit gondolsz? Kavarogsz a barátjával, eltitkolod (ezt ha megtudja többet nem fog neked hinni) ittasan is kéne annyi önkontrollodnak lennie, hogy tudd ki a barátod. Majd miután helyre akarod hozni, megint beleesel a hibába. Szerinted ezután mi a garancia arra hogy többet nem történik meg?

A haverja pedig ugyanakkora paraszt hogy a veled kavarog. Valszeg csak azért mondta el neki, hogy utána ne rajta csattanjon.

Hát nem tudok mit mondani, de nagyon gázul jöttél ki. Kavartál a háta mögött, eltitkoltad, majd nem te mondtad el, és megint kavartál. Szerinted megbízható vagy? Rá pedig azért nem haragszik senki mert ő mondta el. 18/f

2016. aug. 31. 11:40
 2/2 anonim ***** válasza:
80%

Mind ketten szánalmasak vagytok......

Azért rád mérges mindenki, mert egy lánytól nem ezt a viselkedést várják el, hanem sokkal többet! Tartást,erkölcsöt és ilyesmi. De te ezekkel nem rendelkezel, nem tudsz viselkedni.

Igen, elég szörnyű dolgot tettél.

Az alkohol nem kifogás.

(tiniknek nem kellene alkohol ittas állapotban bulikban "összekveredni", sem pedig Soundra járni...)

2016. aug. 31. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!