Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az a videojáték karakter, akivel összejönnétek, ha van olyan?
(Igen, ezt a kérdést muszáj hajnali 4-kor feltennem, mert addig nem tudok aludni... :'( ) Természetesen csak elméleti kérdés, pixelhalmazokról van szó... :D Szóval, ti találkoztatok olyan szereplővel valamelyik videojátékban, akit el tudnátok képzelni párotoknak? Öhm, a személyiségükre gondolok elsősorban, próbáljatok eltekinteni a hiányos öltözékektől csaj karaktereknél... :D
18/l
#5: Geralt egészben bejön, a jelleme, a humora... *-* 2. részben meg különösen tetszik... :D
De én sajnos nem vagyok varázslónő. :( XD
#9: Saint's Row-okat én is bírom, beteg egy játéksorozat... xD
Szegény Pikachut senki sem szereti... :(
Egyébként én azzal a női karakterrel jönnék össze igazából, amit én alkottam egy RPG-ben. Teljesen az én ízlésemnek megfelelő. :)
#15: Írhatsz nyugodtan, ha kíváncsi vagy rám. :D Ismerek más korombeli gamer lányokat is, de nem tartoznak a legjobb barátaim közé.
#16, #17: Pikachu jöhet az ágyamba... plüssállatnak. :P
Igen, Geralt valóban rettentő jól kidolgozott karakter, de a Witcher-ben szerintem mindegyik. :D Hát, nem véletlen a kedvenc játékom. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!