Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem velem akarja? Mi?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem velem akarja? Mi?

Figyelt kérdés
A barátnőm azt mondta nekem hogy szeret, de nem velem akarja elveszíteni a szüzességét! Több éve vagyunk együtt! sok a vita én 18 ő 16 most ez mi? Azt mondja hogy tapasztalatlan vagyok mert énis szűz vagyok
2016. aug. 30. 23:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez h*lye...
2016. aug. 30. 23:47
 2/10 anonim válasza:
NEM ÁLL RA MEG KESZEN. Adj neki idot. Simitsd neki a puncijat, de meg ne forditsd komolyabbra. Ne eroltesd. Ha meg tobb eve egyutt vagytok, lehet , hogy mar nem szeret.
2016. aug. 30. 23:49
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
#1. Vagy is a barátnőd, én dobnám egy ilyen mondat után a p*csába.
2016. aug. 30. 23:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

te szent sza*

Röhögök megállás nélkül, ez a világ k*r*a szánalmas xD

2016. aug. 30. 23:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Na ide figyelj! egy lány aki szeret az nem mondd ilyet! ez midnent elárul. Ezzel szépen elmondta, hogy nem gondolja komolyan a kapcsolatot, nem tervezi hosszútávra, csak most kellett neki valaki, talán hogy menő legyen... -.- ajánlom hogy szerezz egy érett nőt, mert az ilyen lányokat nem szabad komolyan venni.

hogy mondhat ilyet a szerelmének hogy tapasztalatlan? ebben az a szép hogy együtt fedeziket fel a dolgokat, nem leégetem a barátomat. szánalmas. nevetséges.

2016. aug. 30. 23:53
 6/10 anonim ***** válasza:
ja és bármi kérdésed van nagyon szívesen segítek, írj priviben
2016. aug. 31. 00:02
 7/10 anonim ***** válasza:
és te erre azt mondtad oké mint valami papucs? én is lefagytam volna... másnap már túlestem volna az egyik csajon egy hét múlva meg már a fél várost korbekeféltem volna és elmondtam volna neki hogy mostmár elég tapasztalt vagyok hogy elvegyem a szuzességét.
2016. aug. 31. 00:25
 8/10 A kérdező kommentje:
#Utolso igazad van :/
2016. aug. 31. 00:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Én úgy vágnám ki, mint macskát szrni.
2016. aug. 31. 08:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Ember... 18 éves vagy és hagyod hogy ilyet mondjon neked egy csaj? Gondolkozz kicsit éretten. Ha ezt mondja akkor nem kellesz neki. Keress mást!
2016. aug. 31. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!