Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti is szoktátok számolni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is szoktátok számolni hányadik csajotok a mostani, és mennyinél "kéne" tartani?

Figyelt kérdés

Mostanában vagyis inkább a második barátnőm óta folyamatosan számolom hányadik a mostani, és hogy kit kéne még megszerezni , hogy elérjek egy adott számot ,és tényleg csak a szám érdekell a legtöbb kapcsolatom annyi volt, hogy minnél előbb lefektetni aztán dobni csak azért, hogy elmondhassam hogy ő is megvolt a barátaimnak.

És igazából ez ilyen önbizalom tréningnek indult ami inkább pótcselekvésbe csapott át úgy mint a piázás stb ami az életunalomból fakad szerintem. Tehát nem igazán értem magamat, de mostmár még gyorsabbra fejlesztettem a dolgokat egy éjszakás kalandok ilyesmi csak hamar legyek túl rajta közben lehettek volna kapcsolataim is akár normális is, és valamiért féltem bele vágni az összesbe. Valaki van hasonló helyzetben, vagy volt?

2016. aug. 27. 20:50
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%
a lányok száma nő, de te ugyanakkora nulla maradsz mindegyik után
2016. aug. 27. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!