Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon szerethetett a lány?
Kb 2-3 hete jártam egy lánnyal. Elég komoly kapcsolat volt, csak mivel a lány állandóan azzal menőzött mindenkinek, hogy a pasija vagyok, ezért szakítottam vele, mert nagyon idegesített.
A lányról párszót mondanék. Egy évvel idősebb nálam, de sokkal alacsonyabb. Nem a legnépszerűbb lány, sőt egy kicsit lúzernek is mondható és még rajtam kivűl sohasem volt barátja.
Pár szót magamról. 14 éves vagyok. Heti 1-2-szer szoktam cigizni, amikor olyan társaságba vagyok, de a lány szerint őt ez egyáltalán nem zavarta. Általába a legtöbb ember engemet szeret, jófejnek tart.
Az egót kihagytad, és ha azt hiszed ennyiből neked mi majd kilogikázzuk a dolgokat, akkor azt is hogy nem sok eszed van.
Wow~ Egy nagyképű kisfiú lelehetsz ._.
2 óvodás összeveszik a homokozóban, mert Julcsika elvette Ödönke kislapátját.
Pfff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!