Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves egy 29 évessel?
Szia :)
Szerintem az én válaszom már nem igen változtat dolgokon, de volt ilyennel tapasztalatom. 13-at éppen, hogy betöltöttem. Valamilyen közösségi oldalon találtam rá. Már nem is emlékszem, hogy mi a neve(nem Anotalk). Nagyon jól elcsevegtünk először csak azon az oldalon, aztán face-en is. Minden simán ment. Tíz évvel idősebb volt nálam. Annyira megkedveltem (sőt bele is szerettem a képernyőn keresztül), hogy mindig csak vele beszéltem... vagy róla. Aztán... két hónapnyi ismeretség után bekövetkezett az, amit mindenki mond, hogy vigyázni kell vele. Kiderültek az igazi szándékai. Először csak egy szexchat-el kezdődött, azonban így utólag nézve komolyabb lelki "traumát" idézett elő bennem. Lehet, hogy ez a férfi akit megismertél nem kérne tőled ilyet, mint tőlem kért, de ez az én történetem. Végül a "beszélgetős-kapcsolatunknak" én vetettem véget a vallási nézeteim miatt. Na meg persze azért, mert rájöttem, hogy ez túl sok, amit tőlem akar és azért, mert majdnem elveszítettem a számomra legfontosabb két személyt, a barátnőimet. És az a baj, hogy nem ez az első esetem volt. Mármint, hogy szerelmes lettem férfiba. Ugye miután megtörtént ez az eset, után egy kisebb depresszióm volt, amiből senki semmit nem vett észre. Azon a nyáron találkoztam itthon azzal az emberrel, aki megnevettetett az előbb említett személy után. Ő tizenegy/kettő évvel idősebb nálam. Azon a nyáron igazi kapcsolatra vágytam vele. Azonban a nyár után a következő nyáron(tavaly) egyáltalán nem láttam, mivel visszament kamionozni. Azóta is kedvelem, még mindig hiszem, hogy a két évvel ezelőtti énem meggyőzte arról, hogy van bennem valami. Azonban tudom, hogy igazából nem velünk van a baj, hanem a korral. Mint ahogy fentebb is említették, így nagy a generációs szakadék. Tulajdonképpen két külön generáció vagyunk. Ha szeretnél beszélgetni, akkor nyugodtan írj a témával (és ha gondolod mással) kapcsolatban (is). :)
No no no! Egy 29 éves srác többet fog akarni mint amit te magakarsz adni, márpedig nem lenne jó ötlet 16 évesen elveszteni! Azt pedig megértem hogy tetszik neked hogy tetszel egy 29 évesnek de neeee!
The end
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!