Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 15 éves egy 29 évessel?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves egy 29 évessel?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval kölcsönös a szimpátia de a korkülönbség én 15 éves lány vagyok ő 29 éves férfi ez csak nekem furcsa vagy másnak is, azon dilemmázunk napok óta hogy barátok vagy több legyen kettőnk között mert bevallom én is tetszek neki ő is tetszik nekem így nem tudjuk mit gondolnának rólunk vajon az emberek az én szüleim elnézőek nem zavarná őket valószínűleg :) 15 éves lány normális válaszokat szeretnék kérni és a pedofilos megjegyzéseket mellőzzük köszi :)

2016. aug. 22. 15:28
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
34%
Nem pedofilos szituáció, de akkor sem normális.
2016. aug. 22. 17:02
 22/36 anonim ***** válasza:
34%
Ja, elég para. 2* olyan idős mint te. Lehet bármilyen kedves, aranyos attól még a saját korosztályában keresgéljen. És akkor felmerül az a kérdés: a hozzá korban illő nőknél miért nemsikeres, és miért nem ott keres magának párt. Engem is leszólított egy 26 éves pasi, de ő engem 20-22 évesnek nézett. Én a helyedben hanyagolnám, de te tudod.
2016. aug. 22. 17:07
 23/36 anonim ***** válasza:
74%

Én azt mondom: ne a kor alapján döntsetek, hanem az érzelmek alapján, és ne az legyen az elsődleges, hogy mások vajon mit gondolnak.

Nálunk is pont ugyanez volt a felállás, és 3 évig együtt voltunk. (Nem a korkülönbség miatt lett vége.)

A pedofíliának meg mindenki nézzen utána, mert csöppet el vagytok tévedve.

2016. aug. 22. 17:13
 24/36 1112 ***** válasza:
47%
Ha később találkoztatok volna, talán nem lenne baj, én ismerek egy kb ilyen korkülönbségű párt, de szerintem a csaj már talán 18 vagy 19 volt, amikor összejöttek. Hát szerintem ez a korkülönbség még így nagy , de nem tudom. Mert ott van az is, hogy szeretitek egymást, és éreztek valami összetartozást egymás felé. Fogalmam sincs. Mert simán lehet, hogy ő is komolyan gondolja, és még esetleg várna is rád, de fogalmam sincs, ez nagyon nehéz helyzet, nagyon nehéz erre bármit mondani. Mert ha meg a pasi irányából közelítem meg, te még kislány vagy, szóval nem tudom. Tényleg fogalmam sincs, viszont, hogyha szeretitek egymást , akkor meg szívás lenne az utatok, a boldogságotok, szerelmetek útját állni. Tényleg fogalmam sincs, ezek mindig olyan szívszorító dolgok, hogyha túl nagy a korkülönbség. Hát, ha előhozakodnál ezzel a dologgal anyudéknak, szerintem lehet, hogy azt mondanák, hogy egyrészt mutasd be személyesen, utána alszanak rá mégegyet. De tényleg fogalmam sincs. Viszont hát nemtom, egy 29 éves férfinak már lehetnek esetleg szükségletei. És hát nem tudom , lefeküdnötök szerintem még nemigen kéne például. De hogyha meg netről ismeritek egymást, és hát nemtom, hogy te bukkantál őrá, esetleg ő direkt tinilányok között néz szét -ami egyáltalán nem biztos, lehet, hogy csak véletlenül bukkant rád valahol, és megtetszett neki a kisugárzásod, vagy fordítva, teneked az övé, és te írtál rá- meg hát nem tudom, nekem ez így fura, hogy ekkora korkülönbséggel még így, hogy te még tinilány vagy, eszetekbe jutott ilyesmi, hogy megnézzétek a másikat, hogy kapcsolatot, mármint párkapcsolatot kezdhetnétek vele. Nekem ez érdekes. De amúgy tényleg szerethetitek egymást, hát ugye az ember nem tud az érzéseinek parancsolni, lehet ez igazi szerelem is. Nem tudom, tényleg nem tudom, mert hát... Jaj máááá... Meg amúgy nem tudom, hogy a pasi pl szeretne-e gyereket, mert ő már pl apakort is megkezdhetne már, amire meg te odajutsz, hogy már végeztél az iskolával meg már felnőtt is vagy, nem tudom , tudna-e addig várni, meg nem tudom, hogy milyen messze vagytok egymástól lakhelyileg, meg hogyha csak leveleztetek ,de még nem beszéltetek élőben, esetleg telón, akkor lehet, hogy esetleg csak kalandnak szán, de az is lehet, hogy tényleg komolyan gondolja, nekem tényleg fogalmam sincs. Meg hát ő nem tudom, mennyivel érettebb nálad, vagy mennyivel nem, meg hát nem tom , nekem amúgyis 16 éves kor előtt párkapcsolat nekem bármilyen korkülönbséggel picit fura. Én akkor komolyodtam meg amúgy, azt hiszem, 16 éves koromban, szóval nem is tudom, hogy mennyire vagy kislány, meg mennyire félrevezethető, esetleg hitegethető, meg pl nem tudom , van-e a srácnak valaki mása is esetleg, de ezt nem feltételezem, de ez is lehet egy esetleges opció, mert én nem ismerem őt. Egyébként hallottam már ilyet, ott nemtom, mennyi volt a korkülönbség, de a csaj félt, hogy nem fogadnák el a barátját a szülei a túl nagy korkülönbség miatt, ezért azt kamuzták, hogy a pasi két évvel fiatalabb, mint amennyi valójában, és csak később mondták meg a szülőknek, hogy igazából mennyi közöttük a korkülönbség, mert mennyi idős a srác. De amúgy tényleg nem tudom, nekem egy 29 évestől fura, hogy kapcsolatot remél egy tizenévestől. Szóval nemtom, ez nem tudom, mennyire egészséges, de ha tényleg igazi, valódi szerelem, akkor okés, de én nem tudom, mivel nem ismerem a pasit. Egyszer amúgy hallottam egy ilyen ikerláng/ duálpáros -sztorit, hogy 17 éves srác jött össze hatvan valahány éves nénivel, és akkor a nénike egy időután "elment", és a srác még most is fiatal, egy ideig próbálkozott még ismerkedni, de már feladta, mert azt látta, hogy már senkivel nem lesz olyan jó, mint azzal az idős hölggyel volt. De még akkoris, hogyha igazi szerelem, nekem ez akkor is fura. Szóval tényleg fogalmam sincs, mit szólnék erre, ha a lányom beállítana egy 29 éves pasival 15 éves létére. Hát fura lenne, és meglepődnék , az biztos. Tényleg gőzöm nincs, mert nem akarnálak ugye megfosztani a boldogságodtól, de hát nemtom tényleg, hogy azt a pasit neked teremtették-e. Tényleg fogalmam sincs. Mert így még, hogy te tini vagy, ő meg már felnőtt férfi, nemtom, ez így nekem kicsit érdekes.
2016. aug. 22. 18:18
 25/36 A kérdező kommentje:
Az tortent hogy mondtam hogy beszeljunk komolyan es kerdezgettem hogy varna-e ram es kozolte hogy nem es hogy azota talalt mas lanyt es hogy en csak egy hiba egy felrecsuszas vagyok neki meghogy hiaba vagyok erett akkor is mit szolnanak az emberek mondom jo illedelmes leszek elkoszontem felalltam es elsetaltam most itthon vagyok osszetorve de ez van majd maskor csak azt sajnalom hogy megertettuk egymast meg mondta hogy eltudna velem kepzelni egy komoly kapcsolatot nem tudom most mit csinaljak...
2016. aug. 22. 18:40
 26/36 anonim ***** válasza:
52%
Örülj neki ! Tudom h most halalosan szerelmes vagy, de nem hiszem h normális az a férfi aki 29evesen összejönne egy 15éves lánnyal. A szerelem elmúlik és találsz majd egy olyan srácot aki tényleg komolyan vesz.
2016. aug. 22. 21:10
 27/36 anonim ***** válasza:
59%
Várható volt, bocsi hogy ezt mondom.
2016. aug. 22. 21:13
 28/36 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem próbáld meg túl tenni magad, én nem jövök pedofilos dumákkal, de tény, hogy ilyenkor még szerintem egészségtelen egy ekkora korkülönbség, aztán kitudja :/
2016. aug. 22. 21:23
 29/36 anonim válasza:
0%
PEDOFIL!!
2016. aug. 23. 07:45
 30/36 anonim válasza:
0%
BOCSÁNAT AZÉRT A PASIRA ÍRTAM
2016. aug. 23. 07:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!