Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit vártok egy párkapcsolattól?
15/L
Közös humor (sötét humorom van ami sokszor sértő lehet), sok nevetés együtt, ha elálmosodom akkor simizze az arcom/hajam, és a helyekre menés (pl koncert, régi stílusú randevúk, étterem, túra, uszoda vagy akár csak egy olcsóbb fajta étkező kivéve meki meg ilyesmi gyorskajás).
De ha nagyon szeret valamit és látszik, hogy csillog a szeme közben (pl airsoft, foci, túrázás, olvasás, gépen játszás akármi), akkor nagyon szívesen kipróbálom vele azt is, nekem is és neki is boldogságot okoz :)
Azt várom,hogy szeressen és megértsen.
Viseljen el,de tetsszen neki hogy olyan vagyok amilyen és erre büszke vagyok. Szabadnak érezzem magam mellette,a féltékenység és a leellenőrizésem nagyon rosszul esne.Legyen meg a bizalom,ez is nagyon fontos. Megbeszélhessek vele mindent,de a barátaimmal is tölthessek időt,legyen szabad levegőm. Romantikus gesztusok nagyon jól esnének,nem azt mondom minden nap hozzon virágot de egyszer-egyszer nagyon jóleső meglepetés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!