Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy csak azok a pasik jönnek be akiken látszik hogy gazdagok mert jól oltozottek?
Figyelt kérdés
Kb egy éve kezdődött az hogy csak a gazdag pasikra tudok figyelni akiknek rengeteg pénzük van elegánsan jelennek meg mindehol jo autójuk és telefonjuk van stb...engem az se érdekel hogy ha bunkó vagy vmi csak legyen pénze...egy szegény es nagyon rendes fiúra már rá se tudnék nézni. Ez mitől van? Nagyon sokan mondták hogy szép vagyok és hogy jo alakom van úgy hogy lehet lenne esélyem náluk?2016. aug. 18. 09:53
11/12 anonim 

válasza:

Ez azt jelenti, hogy egy vérbeli rib.nc vagy!
Gazdag vagyok, ha küldesz képet és tényleg jól nézel ki, járhatunk. Ugynis a kocsimba ocsmány csajokat be nem engedek, csak összepiszkálják a bőrülést.
12/12 anonim 

válasza:

Azt , hogy szereted a pénzt és hedonista vagy :D
Én ebben nem látok problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!