Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi van ha a barátom nem is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha a barátom nem is tudja hogy járunk?

Figyelt kérdés
14/l

2016. aug. 17. 18:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#4 vagyok, leírhatnád pontosabban hogy mi van
2016. aug. 17. 18:56
 12/17 A kérdező kommentje:
Részeg volt mikor összejöttünk és nem emlékszik semmire
2016. aug. 17. 20:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát akkor mondd el neki hogy halihó részegen azt mondtad járunk, akkor most mi van. Ha erre ő azt mondja hogy nem emlékszem, de tetszik az ötlet, akkor jártok. Ha azt hogy oh basszus, részeg voltam, nem akarok veled járni, akkor nem jártok. Ilyen egyszerű.
2016. aug. 17. 20:51
 14/17 Fruzs33 ***** válasza:
Azta!Ez jó bonyolult helyzet lehet!
2016. aug. 19. 05:03
 15/17 A kérdező kommentje:
Igen... Elég bonyolult :(
2016. aug. 19. 20:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Te, én nem hiszem, hogy 14 évesen ennyire hülye lettem volna, vagy bárki a környezetemben. Mi az, hogy összejöttetek? Részegen megfogta a kezedet? Nem jöttetek össze, meg amúgy is mi a rákos pélót jelent ez a szó? Hogy jártok? Már miért járnátok? Mit csinált, hogy szerinted ti most egy pár vagytok?
2016. aug. 19. 20:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Csodás történet. Még életemben nem találkoztam ezzel a problémával.

Egyrészt valószínűleg tévedésben élsz, ami adódhat abból hogy fiatalok vagytok. Ha valaki megfogja a kezed, feneked, melled, vagy lesmárol, főleg ha részegen, az nem jelenti azt hogy jártok. Persze, gyönyörű ábránd hogy a helyes fiú a buliból megcsókol, összejöttök és tíz év múlva jönnek a gyerekek. Na az élet az az, ami nem így megy. Ha valakivel kavartál részegen, az nagy valószínűséggel marad kavarás, szépen végigsmároltok egy bulit, másnap meg vagy nem is emlékeztek rá, vagy kínosan kerülitek egymást fél évig.

Másrészt gondoltál már rá hogy megkérdezd? Szépen elmeséled neki hogy mit csináltatok, és megkérdezed mit jelentett ez neki pontosan és hogy álltok most egymással. Rohadt nehéz lesz feltenni a kérdést, nem ilyen helyzetben de nekem is volt már hasonló beszélgetésem, tudom milyen. De hidd el, jobb biztosan tudni mi van, akkor is ha nem a neked kedvező választ kapod, mint kétségek közt maradni és reménykedni vég nélkül. 18L

2016. aug. 23. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!