Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ha a barátom nem is tudja hogy járunk?
Csodás történet. Még életemben nem találkoztam ezzel a problémával.
Egyrészt valószínűleg tévedésben élsz, ami adódhat abból hogy fiatalok vagytok. Ha valaki megfogja a kezed, feneked, melled, vagy lesmárol, főleg ha részegen, az nem jelenti azt hogy jártok. Persze, gyönyörű ábránd hogy a helyes fiú a buliból megcsókol, összejöttök és tíz év múlva jönnek a gyerekek. Na az élet az az, ami nem így megy. Ha valakivel kavartál részegen, az nagy valószínűséggel marad kavarás, szépen végigsmároltok egy bulit, másnap meg vagy nem is emlékeztek rá, vagy kínosan kerülitek egymást fél évig.
Másrészt gondoltál már rá hogy megkérdezd? Szépen elmeséled neki hogy mit csináltatok, és megkérdezed mit jelentett ez neki pontosan és hogy álltok most egymással. Rohadt nehéz lesz feltenni a kérdést, nem ilyen helyzetben de nekem is volt már hasonló beszélgetésem, tudom milyen. De hidd el, jobb biztosan tudni mi van, akkor is ha nem a neked kedvező választ kapod, mint kétségek közt maradni és reménykedni vég nélkül. 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!