Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy majdnem másfèl ève van barátom..eleinte nagyon jól megvoltunk..aztán 7-8 hónap után megromlott a kapcsolatunk..írogatott az osztálytársànak,hogy szívesen össze jönne vele stb..ha megkèrdeztèk tőle,hogy velem van-e akkor azt mondta nem,de jobb is..azóta is együtt vagyunk..mindent megbocsájtok ès elnèzek neki..azt èrzem,hogy ő a mindenem..de folyton csak bánt..volt,hogy egy hónapig nem találkoztunk,most egy hete nem is beszèltünk..minden èjszaka sírok ès úgy alszom el..már a fájdakomba bele őrültem..ti mit tennètek a helyemben?

2016. aug. 14. 20:47
 1/10 anonim ***** válasza:

Szakitanek

Mar bocs, de nem ismeri el masok elott h a baratnoje vagy? Masnak irogat? Teged meg letagad. Ezek szerinted mit mit jelenthetnek?

Ne felj elhagyni. Tole mar csak jobbat talalhatsz :)

2016. aug. 14. 20:56
 2/10 A kérdező kommentje:
Semmi baj..azèrt tagad le,hogy hátha összejön neki más..most mondjuk nem ez a problèma..hanem az,hogy egèsz hèten nem beszèltünk ès nagyon jól tudja,hogy mekkora fájdalmat okoz nekem ezzel
2016. aug. 14. 21:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Így igaz! Szakíts vele mindenféleképpen!
2016. aug. 14. 21:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Ti nem adnátok mèg egy utolsó esèlyt?
2016. aug. 14. 21:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Csak abban az esetben ha képes lesz veled foglalkozni. Ha továbbra is így viselkedik akkor nem érdemel meg téged. Hány évesek vagytok?
2016. aug. 14. 21:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Mindketten 16 evesek vagyunk..már mondtam neki,hogy èn csak úgy adok neki egy utolsó esèlyt,hogyha törődik velem..1-2 hètig törődött velem ès nagyon kedves volt..de utána hosszú ideig megint olyan lett mint előtte..
2016. aug. 14. 22:02
 7/10 Adelll ***** válasza:
Akkor mar megvolt az utolso esely. Szakits! Rossz lesz de hosszu tavon jobban jarsz.
2016. aug. 14. 22:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha megadtad neki a masodik eselyt, o elszurta. Ne ragaszkodj hozza ennyire.

Nem fog megjavulni. Az ilyen nem. Hidd el ha szakitottok, utana nemsokra lesz baratnoje. Es inkabb legyel te aki szakitott vele, ne forditva. Mert csak neked art, es nem forditva. Te vagy az aldozat.

Tenyleg szakits, mert ezzel csakis magadnak artasz. O jol jar, mert van baratnoje, akivel eljatszadozik ha eppen ahhoz van kedve. De kozbe fuzi a tobbi csajt, h ha te mar nem leszel, legyen mas. :) mocskos dolog..

2016. aug. 15. 00:37
 9/10 A kérdező kommentje:
Hat..igazabol lehet,hogy jobb lenne..csak hulye vagyok..mar nagyon sokszor volt "utolso" esely de mindig elszurta..mindig csak mondogatta hogy igy meg ugy szeret..persze nem hittem el mert tudom,hogy nem igaz...de amikor kedves volt velem es torodott velem akkor elkezdtem jobban kotodni hozza...talan jobb lett volna ha ossze sem jovok vele..
2016. aug. 15. 09:17
 10/10 Almasret ***** válasza:

Szia.

Nekem is hasonló helyzetem volt részletezni nem részleteznem de ha érdekel leírom privibe.Szóval ha adtàl màr neki esélyt és nem làtod a "javulàst" akk szentem próbàld meg elhivni valahova és beszéljétek meg négszemközött a kapcsolatotokat mert így ez nem fog sehovà se vezetni,a szakítàst rögtön nem ajànlanam hisz lehet hogy elhamaekodod a döntésed.

2016. aug. 16. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!