Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?

Szakitanek
Mar bocs, de nem ismeri el masok elott h a baratnoje vagy? Masnak irogat? Teged meg letagad. Ezek szerinted mit mit jelenthetnek?
Ne felj elhagyni. Tole mar csak jobbat talalhatsz :)

Ha megadtad neki a masodik eselyt, o elszurta. Ne ragaszkodj hozza ennyire.
Nem fog megjavulni. Az ilyen nem. Hidd el ha szakitottok, utana nemsokra lesz baratnoje. Es inkabb legyel te aki szakitott vele, ne forditva. Mert csak neked art, es nem forditva. Te vagy az aldozat.
Tenyleg szakits, mert ezzel csakis magadnak artasz. O jol jar, mert van baratnoje, akivel eljatszadozik ha eppen ahhoz van kedve. De kozbe fuzi a tobbi csajt, h ha te mar nem leszel, legyen mas. :) mocskos dolog..

Szia.
Nekem is hasonló helyzetem volt részletezni nem részleteznem de ha érdekel leírom privibe.Szóval ha adtàl màr neki esélyt és nem làtod a "javulàst" akk szentem próbàld meg elhivni valahova és beszéljétek meg négszemközött a kapcsolatotokat mert így ez nem fog sehovà se vezetni,a szakítàst rögtön nem ajànlanam hisz lehet hogy elhamaekodod a döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!