Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megígérte, hogy nem beszél...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megígérte, hogy nem beszél vele! Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátommal kicsit több, mint 1 hónapja járunk. Romantikus volt, ahogy össze jöttünk, és teljesen váratlan. Mindig úgy gondoljuk és úgy emlegetjük, hogy a sors ami össze hozott minket. De ez most nem is lényeg. Mivel tudjuk egymás jelszavát látjuk a beszélgetéseinket. Én egyszer megkértem, hogy ne beszéljen többet egy lánnyal, aki szerintem nyomul rá. Azt mondta megérti a kérésem, és betartja. És ő is kérte, hogy ne beszéljek egy bizonyos fiúval. Nem is tettem. Erre ma azt látom, (ja és ez az ígéret a kapcsolatunk elején volt, de nem felejtette el az tuti) szóval azt látom, hogy ma beszélgetett a csajjal, és ki törölte a beszélgetést. Csak az utolsó szavak maradtak meg, gondolom elfelejtette kitörölni..mitevő legyek? Nem tudja, hogy tudok róla. Kérlek titeket, gyors választ kérek! 16L
2016. aug. 12. 23:26
 1/2 zsombor1969 ***** válasza:
53%
Szerintem nem ott van a baj, hogy beszélt vele, hanem ott, hogy nem mondta el. Úgy gondolom, lehet akárki akármilyen gerinctelen, még mindig jobb mintha letagadja azt. ;) Ez egyértelmű, ha meggyőződtél hogy biztos beszélt vele, dobd a fenébe.
2016. aug. 12. 23:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Tedd szóvá.
2016. aug. 12. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!