Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne esélyem nála?
Figyelt kérdés
Én egy 14éves fiú vagyok és van egy 16éves lány akit csak úgy látok hogy minden évbe 1x-er egy táborba.150-200km-re lakik tőlem.Szerintetek össze tudnék jönni vele? Válaszokat előre köszönöm :) !2016. aug. 7. 19:07
1/8 anonim válasza:
Haat egy probat meger:) De csak ha meg tudjatok majd oldani hogy talalkozzatok. A tavkapcsolat szar😕
3/8 anonim válasza:
Próbáld.
A lányok az idősebb fiúkat szeretik általában.
De ennyi idősen lehetetlen a párkapcsolat.
De ettől függetlenül próbáld.
4/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
2016. aug. 7. 19:56
5/8 A kérdező kommentje:
csak éppen most már 1 évig csak facebook on tudok vele beszélni.Szerintetek Facebook nem rossz egy lánnyal öszzejönni?
2016. aug. 7. 19:58
6/8 A kérdező kommentje:
jah és azt eljeljtettem hozzá tenni hogy papám elvett egy nekem ismeretlen nőt és annak a nőnek az egyik távoli rokona az a lány.Ő nem számít nekem rokonnak??
2016. aug. 7. 20:11
7/8 anonim válasza:
Nem, mert nem vérszerinti rokonod.
8/8 A kérdező kommentje:
oksa :)
2016. aug. 7. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!