Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert hianyolom?

Figyelt kérdés

Leszogeznem eloszor hogy van baratom.

Megis hianyoznak az elozo szerelmemel tortent beszelgetesek,talalkozok.

Osszejonni nem jonnek mar soha vele,nem is szeretem,feltekeny sem vagyok egy nojere se.

csak valami fura kotodest erzek hozza.

A felreerfesek miatt,ezt a torodest megkapom a baratomtol is. Csak valamiert erzek valami kapcsot koztunk.

2016. aug. 6. 23:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet nem dolgoztad fel meg teljesen. Es ha szeretted elfelejteni nem is fogod. Majd idovel mar csak szimpla emlek lesz szamodra :)

Ne aggodj. Koncentralj a mostani baratodra

2016. aug. 6. 23:44
 2/3 anonim válasza:

Ha az előző szerelmeddel történt beszélgetések és találkozók hiányoznak, akkor lényegében ő hiányzik...

Szerintem a mostani barátod "kevés" neked. Nem is vagy belé szerelmes. Mert ha az lennél a mostaniba, akkor messze nem jutnál idáig, hogy a korábbi szerelmedről itt kérdést írj ki, hogy kötődsz még. Pótol sokmindent a mostani, de ha még mindig a korábbit hiányolod, akkor te csak elkezdtél járni egy másikkal, aki nem képes benned felülírni az előzőt.

2016. aug. 6. 23:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Kevés neked a jelenlegi barátod.
2016. aug. 7. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!