Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Gáz ha az exemmel beszélgetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha az exemmel beszélgetek?

Figyelt kérdés

Van barátom akit nagyon szeretek de valamiért hiányzik az exemmel való beszélgetés. Már nem szeretem őt tényleg csak maga a beszélgetés hiányzik vele. Ti a barátom helyébe kiakadnátok?

16/L

2016. aug. 6. 20:50
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
De a barátom túl kedves velem!!!
2016. aug. 7. 13:37
 22/27 anonim ***** válasza:
Es??
2016. aug. 7. 13:53
 23/27 A kérdező kommentje:
Az exem pedig vadócabb
2016. aug. 7. 14:07
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Tehat akkor meg mindig szereted az exed azert beszelsz vele meg mindig!!?

ez egyre gazabb..

sajnalom a mostani barátodat.. de megerdemli azt a baratod hogy tudjon rola!! nem hiszem hogy azt erdemelne hogy ne tudjon errol az egeszrol

2016. aug. 7. 15:07
 25/27 anonim ***** válasza:

Ha neked a barátod kedvessége nem megfelelő, akkor minek vagy vele?

Mit jelent az nálad,hogy vadóc? Nekem erről a szóról valami éretlen porbafi.ngó srác jut eszembe, aki próbálja a keményet játszani. Te sem vagy ám egy intelligens fajta, hozzád túl jó a jelenlegi barátod.

2016. aug. 7. 16:44
 26/27 anonim ***** válasza:
Kis p_csa vagy ennyi az ilyen embereket elkene asni..
2016. aug. 8. 08:43
 27/27 anonim válasza:
Szerintem egyattalan nem baj ha beszélgetsz az exeddel attól hogy nem vagytok együtt lehettek barátok.A pasidnak pedig szerintem mond el mert a kapcsolat lényege a bizalom és ha ő is megbízik benned akkor nem lesz semmi baj. De sztem hallgass a szívedre az adja mindig a legjobb választ a kérdéseidre.
2019. márc. 9. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!