Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Gáz ha az exemmel beszélgetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha az exemmel beszélgetek?

Figyelt kérdés

Van barátom akit nagyon szeretek de valamiért hiányzik az exemmel való beszélgetés. Már nem szeretem őt tényleg csak maga a beszélgetés hiányzik vele. Ti a barátom helyébe kiakadnátok?

16/L

2016. aug. 6. 20:50
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
De jó vele beszélgetni. A mostani barátom kis aranyos kedves fiú iszonyat jó lelke van. Az exem meg pont az ellentétje.. És ezek a kis szivatások hiányoznak nekem
2016. aug. 6. 22:26
 12/27 anonim ***** válasza:

#11: Bocsi, de ez szerintem rosszul hangzik.

Emellett a barátod a szimpatikusabb jellem.

Nem is értem.

Meg kell tanulnod áldozatokat hozni.

2016. aug. 6. 22:41
 13/27 A kérdező kommentje:
Baráti találkozót akar a volt barátom. Ha elmegyek az randinak számit?
2016. aug. 7. 08:42
 14/27 anonim ***** válasza:

Mondom en hogy p_csa vagy de meg mekkora

Es meg a tetejebe gerinctelen is

Barati talalkozo az..jol megdug nesze neked barati talalkozo..

2016. aug. 7. 11:12
 15/27 A kérdező kommentje:
És ki a fa***m mondta hogy el is megyek? -,-
2016. aug. 7. 11:18
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a baratodnak(!!) se mondtad el es az exedel(!!!) "beszelgetsz" nagy valoszinuseggel elmesz mert jajj csak "barat" aztan ott meg ugy leszel vele jajj csak "barati" dugas semmiseg felelevenititek a regi szep emlekeket es ebbol lesz az hogy nem kell elmondani a baratodnak es ezert ribizli vagy es sajnalom a baratodat hogy nem tud errol a dologrol kb semmit
2016. aug. 7. 12:23
 17/27 A kérdező kommentje:
Az a legjobb hogy még sose feküdtem le senkivel. De persze te tudod hogy majd lefekszem vele újból....
2016. aug. 7. 12:28
 18/27 anonim ***** válasza:
Na akkor mar csak azert is lefekszel vele hogy o legyen az elso ha mar annyira hianyzik o meg a beszelgetesetek..
2016. aug. 7. 13:07
 19/27 A kérdező kommentje:
Én a barátomat szeretem -.-
2016. aug. 7. 13:16
 20/27 anonim ***** válasza:
Akkor ha annyira a baratodat szereted mint ahogy allitod miert beszelsz az exeddel? Van baratod akit annyira szeretsz allitolag.. beszelj vele ne az exeddel ugy hogy a baratod meg nem is tud rola es meg hozza azert nem tud rola mert akkor balhezna veled jogosan!!
2016. aug. 7. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!