Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben mit reagálnátok?
Az alapsztori az, hogy van egy lány, aki régóta beszélget, találkozgat egy fiúval. Nos, a fiú már régóta kérdezgette, hogy össze akar-e vele jönni a lány, vagy nem. A lány nem tud dönteni, mert nagyon tetszik neki a fiú...de egyszerűen döntésképtelen. A fiú elvárja, hogy tényleg választ adjon neki, annyit, hogy igen, vagy nem. Most el kell döntenie a lánynak, hogy mit válaszol... Mit javasoltok neki? Lehet ezt halogatni? Vagy ilyesmik...
Köszönöm mindenkinek előre is! És ha valami nem érthető, írjatok, igyekszem válaszolni...
Köszi:)
Tudom, hogy hülyeség...sajnos én ilyen vagyok. Mindent meg kell próbálni, és igenis számít mások tapasztalata. (Nem csak a véleménye)
#2-nek
Szóval azt javaslod a lánynak, hogy "írja össze" mi szól mellette, és mi nem?:) Ez végülis jó ötlet.;) Köszi!
Hát ez az egész hülyeség.
Hány évesek vagytok 10?...
Nem kell dönteni. Ha úgy alakulnak a dolgok akkor úgy fognak. Egymás társaságát élvezzék, és ne ilyeneken agyaljanak. Ha már sokáig randizgattak, ismerkedtek, és megtörtént minden olyasmi, ami egy párkapcsolatba illik akkor kell megbeszélni, hogy ki hányadán áll, ne értsék egymást félre
De ez hogy holnap együtt leszünl ma még nem akkor majd holnap ha igent mondasz randizunk és megduglak, ha meg nem akkor utállak és ne lássalak többet?
Hát végülis igazad van...
Köszi:)
Én nem ilyen vagyok, de ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!