Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek vele vagy ne?
Sziasztok! :)
14 éves lány vagyok. Nem volt még fiúm. Egy fiú ismerősöm szeretné, hogy a barátnője legyek. Többször is láttam, egy iskolába jártunk, de kiköltözött Németországba a szüleivel. Tegnap együtt voltam Vele, beszélgettünk suliról, hány éves vagy, milyen Németben az élet..És este pedig rámirt. Ugye beszélgettünk, és kérdezte, hogy össze jönnék-e Vele. Mondtam nemtudom, alig ismerlek. Nem akarom megbántani!! Jófej, kedves és mókás, de komoly srác (15 éves) és szimpatikus is..De nem tudom mit tegyek. Tanácstalan vagyok, ma reggel találkozom Vele és megszeretném Vele beszélni ezt, de nem tudom, hogy kezdjem...Furcsáltam, hogy nem élőben kérdezte, hanem Facebookon keresztül akart felszedni.... :/
Köszönöm Aki elolvasta ezt és köszönöm előre a válaszokat!!! :))
Legyen szép napotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!