Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejöjjek vele, időt kérjek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöjjek vele, időt kérjek vagy hagyjam?

Figyelt kérdés
Van egy srác akinek nagyon tetszik a viselkedése és az ahogy kezel, törődik velem, külsőre is bejön, de szerelmet nem érzek mert csak az előző pasimon katogok, de látok esélyt ebben a srácban. Kérjek időt tőle még eldöntöm hogy jó e így vagy hagyjam vagy esetleg kialakul a szerelem??? Ő 20, én meg 16. igazából nagyon vágyok egy rendes kapcsolatra, meg hogy legyen kivel smárolni de csak ezért nem akarom őt bolondítani, mert ő szerelmes belém. Van esély hogy kialakul a szerelem? Az előző pasimnál rám mosolygott amint megláttam elsőre és éreztem hogy én szerelmes vagyok, de itt ilyen nem volt.

2016. júl. 17. 19:14
 1/6 anonim válasza:
Kialakulhat igen. Engedj neki
2016. júl. 17. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:

"gazából nagyon vágyok egy rendes kapcsolatra, meg hogy legyen kivel smárolni "

Jujj, ez de gáz volt.....

2016. júl. 17. 22:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Próbáljátok meg! :) Mert kialakulhat.
2016. júl. 17. 23:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Kedves 2es, lehet gaz de ez az igazsag. Nem hiszem el hogy teged meg nem fogott el ilyen erzes. Megprobaljuk, koszonom az ertelmes valaszokat!
2016. júl. 18. 09:39
 5/6 anonim ***** válasza:

#4: Őszintén? Nem. Nem fogott el olyan érzés, hogy főként azért legyen kapcsolatom,hogy legyen kivel smárolni. Ez elég primitív és gyerekes.

Ha ezt akarnám csinálni, buliban felszednék 1-2 ribit, de én ennél több vagyok.

2016. júl. 18. 10:14
 6/6 A kérdező kommentje:
En se azert akarok kapcsolatot hogy legyen kivel smarolni, ez csak ket kulon dolog es mindkettot szeretnem.
2016. júl. 18. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!