Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miert mondja azt a fiú, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert mondja azt a fiú, hogy ha nem lesz semmi akkor nem talizunk?

Figyelt kérdés

Szval velem egyidős srác, akit kicsi korom óta jol ismerek komolyabb a kapcsolatunk. Mar többször visszajött , h tenyleg kellek neki.

Van mikor nagyon jó fej, kedves, romantikus , de van mikor bunkó , flegma...

A múltkori talinkon nagyon nagyon jo volt vele, tok normális volt. Azt mondja h velem akar komoly kapcsolatot. Ma kerdeztem h ki-e jön/talizunk e.... Arra azt válaszolta :"ha lesz valami akkor ahha"

Aki jol ismeri , meg beszélt vele (haverjai, csaladja, en barátaim is) azt mondják h biztos h szeret engem. Jó oké, tisztában vagyok vele h szeret, de azert ott egy kicsit "sántít" a dolog , hogy csak akkor talizik velem ha lesz vmi (pl. pettingelés) , mert szerinte már ideje lenne....

És most h taliztunk (mondtam neki h lesz ) kicsit csináltunk ezt azt , de en nem nagyon engedtem h akárhol fogdosson/nyúlkáljon ,ezért Ő mondta h menjunk inkább, felállt és mondta mérgesen h "majd inkább elmegyek ku.rvázni".... De "szeret és kellek neki"

Szerinte alap (!) dolog h pettingeljunk . A szexet még nem erőlteti. De én meg nem igazán bizok meg benne, főleg , hogy azt mondja h k.urvazni megy.

Velemeny?

2016. júl. 31. 23:04
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
5 hónapja kavarunk, es 1 hónapja kezdett el fogdosni meg közelebb kerülni hozzam. Szval nem volt nyomulós .
2016. júl. 31. 23:53
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
a pasikat hajtja a vadászösztön, és sokuknak addig érdekes valaki, amíg meg nem kapják. Valószínű ezért megy mindig vissza. Ez nem igazi szeretet. Ez a fiú nagyon önző lehet, és nem te érdekled, hanem csak saját maga, meg a saját igényei, és a saját ösztönei
2016. júl. 31. 23:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

jaj te lány, kérdésedben megvan a válasz: ""Ma kerdeztem h ki-e jön/

talizunk e.... Arra azt válaszolta :"ha lesz valami

akkor ahha" ""

=

Tehát csak úgy miattad nem akarna látni/Ha nem lesz (+18) dolog, akkor nem kiváncsi rád/ha nem élvezkedhet rajtad, akkor nem.

Ha szeretne , már attól is boldog lenne ha csak simán találkoznátok

2016. aug. 1. 00:00
 14/18 A kérdező kommentje:

Én is ezt érzem, amit írtál kedves utolsó.

De vannak olyan párok , akik 2 hét után már le fekszenek , és házasok azóta... Szval nem lehet tudni..

Meg miert pont engem akarna megfektetni?! Pedig tudja jól, hogy nem vagyok olyan aki konnyen adja magát...

2016. aug. 1. 00:06
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
jó nekem van olyan haverom aki már első talin lefeküdt a csajjal és azóta asszem két éve vannak együtt, de ez akiről te mesélsz ez teljesen más, ez tényleg csak addig hajt, és addig számítasz neki amíg meg nem kap téged
2016. aug. 1. 00:33
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

nekem is volt olyan párom, akivel 1hét után lefeküdtem (igaz nem 17évesen, hanem huszonévesen), de ha nem tettem volna, akkor sem beszélt volna így velem, mert egyrészt nem tudom elképzelni, hogy egyáltalán szóba állnék ilyen típusú fiúkkal (az ilyenekről messziről lerí, gondolom ilyen "ki ha én nem" típus, aki nagyon menőnek gondolja magát, esetleg még nagyképű is, no meg a beszólásaiból ítélve még jó nagy bunkó is), másrészt az első ilyen bezsólásnál kapott volna egy jó nagy pofont, majd mehetett volna amerre akart, de engem biztos nem látott volna többet.

Kihívást lát benned, ami nála addig terjed, hogy megdöntsön, más értelemben nem érdekled. A vadászösztön addig hajtja amíg meg nem kap. Aztán majd más lány érdekesebb lesz neki, akit még nem kapott meg

2016. aug. 1. 02:14
 17/18 A kérdező kommentje:

Nekem is sokszor megfordult a fejemben, hogy mivan ha tenyleg csak arra kellenék neki. De az bizonytalanít el, hogy mindig visszajön. Meg már szerelmet is vallott. Néha ugy érzem, mintha egy eszköz lennék...

Azt mondta, hogy ő megelégszik a pettingeléssel is. Meg még senkivel nem feküdt le, elvileg olyannal akar akit szeret es kell neki.

Kicsi kora óta csak én kellek neki. Már azt is kerdezte, hogy hány gyereket akarok stb...

DE mikor bemérgesedik/ be sértődik akkor olyan is kicsúszik a száján, hogy :" még sok nővel leszek együtt" és akkor kerdeztem tole, hogy mégis hogyan akar igy komoly kapcsolatot ha más lányok is érdeklik.

2016. aug. 1. 13:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Még ha esetleg tegyük fel tényleg szeret is, azt eléggé sajátos módon teszi, és sztem egy elkényeztetett kis zsarnok lehet, aki őrjöng ha valami nem úgy van, ahogy azt ő akarja. Érzelmileg zsarol, majd elhagy, vagy csak fenyegetőzik, hogy el fog hagyni.. Normális ember így viselkedik? Nem, ez sehogyansem normális viselkedés, és abszolút nem fér bele egy normális párkapcsolat fogalmába sem. Az a véleményem, hogy az ilyen emberek nem változnak, sőt később csak rosszabb lesz. Az ilyen emberek szoktak öngyilkossággal fenyegetőzni (érzelmi zsarolás), félrelépni (ami persze szerintük nem az ő hibájuk, hiszen ők csak azért léptek félre, mert nem kapták meg amit akartak), vagy később az ilyen emberek szokták megverni a párjukat, ha az mondjuk valami olyat tesz vagy mond, ami nekik nem tetszik. De még ha ennyire szélsőséges dolgokat nem is tesz, de egy folyamatos feszült helyzetre számíthatsz, hiszen ha bármi lesz amiben nem értetek egyet, vagy ami nem tetszik neki, majd mindig ilyeneket fog a fejedhez vágni, hogy ő még sok nővel lesz, meg stb. Valami nagyon nincs rendben ezzel a fiúval belül, lehet, hogy ő azt hiszi, hogy szeret téged, de csak saját magát szereti valójában. Ha vele maradsz, rövid időn belül ki fog készíteni téged.
2016. aug. 1. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!