Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miert mondja azt a fiú, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert mondja azt a fiú, hogy ha nem lesz semmi akkor nem talizunk?

Figyelt kérdés

Szval velem egyidős srác, akit kicsi korom óta jol ismerek komolyabb a kapcsolatunk. Mar többször visszajött , h tenyleg kellek neki.

Van mikor nagyon jó fej, kedves, romantikus , de van mikor bunkó , flegma...

A múltkori talinkon nagyon nagyon jo volt vele, tok normális volt. Azt mondja h velem akar komoly kapcsolatot. Ma kerdeztem h ki-e jön/talizunk e.... Arra azt válaszolta :"ha lesz valami akkor ahha"

Aki jol ismeri , meg beszélt vele (haverjai, csaladja, en barátaim is) azt mondják h biztos h szeret engem. Jó oké, tisztában vagyok vele h szeret, de azert ott egy kicsit "sántít" a dolog , hogy csak akkor talizik velem ha lesz vmi (pl. pettingelés) , mert szerinte már ideje lenne....

És most h taliztunk (mondtam neki h lesz ) kicsit csináltunk ezt azt , de en nem nagyon engedtem h akárhol fogdosson/nyúlkáljon ,ezért Ő mondta h menjunk inkább, felállt és mondta mérgesen h "majd inkább elmegyek ku.rvázni".... De "szeret és kellek neki"

Szerinte alap (!) dolog h pettingeljunk . A szexet még nem erőlteti. De én meg nem igazán bizok meg benne, főleg , hogy azt mondja h k.urvazni megy.

Velemeny?

2016. júl. 31. 23:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2016. júl. 31. 23:08
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondja mert egy igazi paraszt. Sajnálom, de én a helyedben hagynám a csávót, így el fogja érni, hogy belemenj, és ha belemész az lesz a következő, hogy mikor fekszel le vele. És te azt is meg fogod tenni, aztán ki tudja mi fog történni, talán vége lesz és megbánd az egészet :)
2016. júl. 31. 23:10
 3/18 A kérdező kommentje:
17, mindketten szüzek
2016. júl. 31. 23:10
 4/18 A kérdező kommentje:
A másik "gáz" hogy én nagyon szeretem
2016. júl. 31. 23:12
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
A 17évesek manapság már szexelni akarnak, de az, hogy ezt ilyen formában hozza a tudtodra (nem udvarlással, kedvességgel, szeretettel), az valóban igazi parasztság, és nem hinném, hogy igazán szeret, mert akkor nem mondana ilyeneket. Vagy pedig iszonyat éretlen még, vagy tényleg egy vérbeli bunkó. Azok viszont mindigis azok maradnak. Én is hagynám a helyedben, egy lánnyal/nővel nem beszélhet így egy pasi, a tiszteletnek semmi jele, az pedig alap. Pláne két olyan ember közt, akik szeretik egymást.
2016. júl. 31. 23:16
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyértelmű, hogy csak egy punci vagy neki. Ha szeretne észrevenne téged is a punci körűl. Koptasd le
2016. júl. 31. 23:20
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

ez marha egyszerű kisasszony :) ha tényleg téged akar, akkor pontosan azzal a sebességgel halad, hogy az neked is jó legyen, egy picivel se gyorsabban, ez normális emberek közt, normális kapcsolatban így működik ...

kettes pont, ha neki nagyon lassú a tempód, azt is lehet kulturáltan közölni, éreztetni, és akkor te még mindig dönthetsz, hogy te változtatsz-e vagy sem, és ha tényleg kellesz neki, azt ő tiszteletben tartja , szintén ...

szóval gyökalá az egészet, azt hiszem, hogy jobban teszed, ha hagyod az egészet, és más irányba indulsz, ha annyira ragaszkodik, úgyis visszajön, és elfogadja a te igényeidet, ha meg nem, akkor meg nem mindegy?

ha úgy érzed nagyon szereted is, gondold ezt végig, hogy te képes lennél e ráerőltetni bármit is amit nem akar, és rájössz, hogy nem ... szóval egy bunkó, szóval már nem is kell annyira, lesz másik, lesz jobb :)

2016. júl. 31. 23:26
 8/18 A kérdező kommentje:

Csak az van, hogy többször olyan miatt szakítottunk , hogy nem engedtem neki bizonyos dolgokat.

Lassan 5 hónapja kavarunk. Mindig visszajön. Es ez miatt gondolom, hogy nem csak arra kellenék neki, mert arra találna 1000 csajt, mert tenyleg nagyon jol néz ki és ad magára. (Sármos)

Az a gond h szerintem nem tudja hogy kell bánni a nőkkel...

2016. júl. 31. 23:27
 9/18 A kérdező kommentje:

Pont ez az, hogy Mindig Visszajön!!! Hogy próbáljuk meg ujra. Es mikor többi ido elteltével ujra együtt vagyunk, akkor nagyon normális...

Meg szerinte óvodás vagyok, hogy nem engedek bizonyos dolgokat... De azert sztem van határ,...

2016. júl. 31. 23:32
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

"többször olyan miatt szakítottunk , hogy nem engedtem neki bizonyos dolgokat"

de igen, akkor csak ennyire kellenél neki, aztán ha megkapott akkor az életben nem hallasz többet róla

2016. júl. 31. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!