Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Bővebb leírás alul.
Nagyon szeretem a barátomat. Már másfél éve vagyunk együtt, de egyszerűen rengeteget veszekszünk.
Egyszer észrevettem,hogy az E-mail fiókjába jött egy levél egy társkereső oldalról. Ekkor elkezdtem kutakodni (előtte is csináltam, de az Ő tudtával, mivel olykor-olykor csinált turpisságokat -nem megcsalásra gondolok.)
Utána néztem ennek a levélnek és kiderült, regisztrált a társkeresőre. Mikor kérdőre vontam, azt mondta,csak kíváncsi volt,denem csinált semmit. Elhittem neki. Rá pár napra egy másikról is jött üzenet, akkor már komolyan idegi szétesésben voltam.. Utánuk néztem, eleg komolyan profilokat eszkábált, rengeteget képekkel (egy a szülinapján készült azzal a tortával amit én sütöttem neki és a képet is jómagam csináltam). Feltette egy közös képünket is, amiről persze engem levágott. Jó magaviseletű, humoros pasinak mutatta be magát, aki úgy írt a párkapcsolatáról, hogy egy nagy rakás szar. Később beléptem az egyik profilba.. Miközben engem minden este lerázott, hogy megy aludni, órákigbeszélgetett a társkeresőn egy régi barátnőmmel. Itt betelt a pohár. Elküldtem melegebb éghajlatra, mivel randira, moziba hívta a lányt, éjszakai sétáltak, stb. közben megengem szidott neki. Facebookon is felvették a kapcsolatot és ez addig ment míg a lány le nem tiltotta. Ekkor felvettem vele a kapcsolatot és közölte,elege lett a srácból és kemény két hét folyamatos hazugságról szólni akart Ő, de kíváncsi volt, asrác meddig megy el. Végül lezártam vele ezt az ügyet, a fiúval is. Ő azt mondta, csak bosszantani akart engem. Nem sokkal ezután szakítottunk. Egy hónapot voltunk külön, de nem tudtunk meglenni így, ezért újrakezdtük. Viszont nem tudok benne bízni, illetve manapság, szinte már nem is akar velem lenni semmilyen formában.
szerintem már nem éri meg foglalkozni vele... nagyon szemét dolgot csinált veled. Nem is kellett volna összejönnötök újra...
Csak azért ne legyél egy olyan fiúval, mert félsz a magánytól.
Rendben! Azt hiszem, megfogadom a tanácsokat!
Majd a tanulásba és a munkába temetkezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!