Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenyúltam a haverom csaját mit csináljak ha megtudja?
Figyelt kérdés
Még lehetek vele jóba???2016. júl. 31. 00:59
11/23 A kérdező kommentje:
igazából ő se valami szent. Egyszer ellopott tőlem egy doboz cigit bevallotta de akkor is a k#rva anyját xD
2016. aug. 3. 14:37
12/23 anonim válasza:
Fuss hogy ne verjen össze, mert én azt csinálnám veled xDDD
17F
13/23 A kérdező kommentje:
Ha verekedni akarna szerintem úgy is megverném nem mindegy? XD
2016. aug. 3. 15:22
14/23 anonim válasza:
"Ha verekedni akarna szerintem úgy is megverném nem mindegy? XD"
Te jó nagyképű vagy, már ezért a mondatért is megvertelem volna xD
15/23 A kérdező kommentje:
de azóta dugtunk is xd
2016. aug. 3. 16:00
16/23 anonim válasza:
Szoval neked egy lany egy doboz cigivel egyenlo... Kepzelem,milyen alak lehetsz.
17/23 A kérdező kommentje:
ő csak visszakapta ennyi
2016. aug. 3. 23:13
18/23 anonim válasza:
tudod ember, pontozzál le, de így az írásod alapján és ahogy elképzellek, azt is sajnálom tőled, hogy szívod előlem, meg a civilizált emberek elől a levegőt ... szégyen vagy, nem a csaj nyúlás miatt ... hanem úgy ahogy vagy
19/23 A kérdező kommentje:
kk mert érdekel 6 Eurós óra bérem van haggyukmán
2016. aug. 4. 20:21
20/23 anonim válasza:
ha 100 eurós órabéred is van, attól még egy senkiházi nyomorult vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!