Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőgyógyász megtudja mondani, h "dörzsöltem"?
Helló mindenki.
Barátnőmmel ma találkoztunk, es hát az este nagy részébe végre kettesben maradtunk. A lényeg annyi, h már nagyon jól éreztük magunkat, es el keztem ruhán keresztül "dörzsölni" ...a kérdése annyi, h a nőgyógyász ezt megtudja állapítani, v csak azt, h benne jártam, v nem. (Az anyja mondta neki, h nőgyógyászhoz viszi)
Igen megtudja.
Kérem, a lányának tegnap este nyolc óra kettő perckor a szomszéd János ruhán keresztül dörzsölésben volt része.
Komolyra fordítva... Hány évesek is vagytok?
Nem fogja tudni...
Szerinted van annak bármi külső jele, hogy csókolóztál már a barátnőddel, vagy megsimogattad az arcát? :)
Emellett még ha lenne bármi nyoma is, az jelentheti azt is, hogy a lány szokott önkielégítést végezni, ami pedig valljuk be, nem igazán tartozik a nőgyógyászra.
De felesleges ilyeneken aggódnotok, butaság ilyet feltételezni, és javaslom, mielőtt jobban megismeritek egymás testét, tájékozódjatok egy kicsit szexuális téren, mert nem lenne szerencsés, ha a következő kérdésed az lenne gyk-n, hogy "lehet ettől terhes a barátnőm?" :)
Ha drótkefével csináltad, akkor én is aggódnék a helyedben.
#1 voltam.
Nem.
Hany evesek vagytok?
Az anyja miert akarja nodokihoz vinni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!