Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Agyvérzést kapok tőle -. -...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Agyvérzést kapok tőle -. - mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve. :(

Anyósomra rá jött az hogy megint tilt barátnőmtől nem is mehetek hozzájuk meg semmi :( Bár tegnap hozzám el engedte nem volt túl logikus döntés.

1 év 8 honapja már h együtt vagyunk és 1 év után voltköztünk több és 3 honapja tudta már h van köztünk a "dolog" és most kezdett el cseszekedni velünk h én mit csinálok a lányával meg stb... nem értem mire jo ez csak tiltsa tőlem és akkor csodálkozik h nem fogad szót a lánya.

Hátam mögött meg azt mondja anyosóm h én egy kutya vagyok meg egy szerencsétlen csöves ( mert szegény vagyok de nem az utcán lakom (el hunytak szüleim ezért gyengék az anyagi körülményeim de le akarok éretségizni még 1 évem van háátra utána meg megyek dolgozni utána ez javulni fog.) és h csak sajnáltatom magam. stb... szégyen komolyan még egy ilyen nő nincs a világon mint ez.Nagyon félek hogy el lveszítem ő maitta barátnőm nem fogjok ezt bírni idegileg :( Mi tévő legyek. Kort nem írok mert ne makaro mh töröljék a kérdést.Legyen annyi elég hogy agy koró vagyok a lány meg még nincs 18.

2016. júl. 30. 18:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%

MAgyarul 13 éves volt a lány, amikor elkezdtél vele járni, 14 évesen lefektetted és most nemrég derült ki!

Hát a lány anyja helyében én is tiltanám töled, aki egy ilyen kislányt képes elcsábítani, az elég sz*r alak. (Akkor is, ha jogilag nem büntethetö)

Mellesleg a kislány anyja neked NEM anyósod, ahhoz elöbb feleségül kellett volna venned - amire remélhetöleg nem kerül sor.

2016. júl. 30. 19:42
 12/17 A kérdező kommentje:
15 öt bbe töltötte :)
2016. júl. 30. 22:06
 13/17 anonim ***** válasza:
#6: Senki nem mondta,hogy törvény ellenes, csak nem normális dolog.
2016. júl. 30. 22:30
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
de sok itt az irigy p-ncihiányos emberke:D azért mert ti nem tudtok felszedni egy szép, vonzó tini lányt még nem a kérdező a hibás :)
2016. júl. 30. 23:44
 15/17 anonim ***** válasza:

#14: Persze, mert aki nem ért egyet azzal,hogy valaki megdug egy 15 éves gyereket, az rögtön lúzer puncihiányos pancser, meg irigykedik. Véletlenül sem az van, hogy tud gondolkodni és helyén van az esze.

Normálatlan seg.g :)

2016. júl. 31. 00:10
 16/17 anonim ***** válasza:

Bocs, de nem 15 évest d-gott meg, hanem 14 évest.

Írta, hogy " 1 év után volt köztünk több", csak az anya "3 honapja tudta már h van köztünk a "dolog" - azaz a kislány 14 éves volr, ö meg 20!

Ez azért elég nagy különbség, nem mindegy, hogy 14 vagy 15 éves gyerekröl van szó!

2016. júl. 31. 07:25
 17/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló 1 év után volt köztünk több igaz 1év 1 honap után de mivel januári a lány be töltötte a 15 -öt :) Mikor össze jöttünk decemberbe rá egy honapra töltötte a 14 -et és idén meg a 15-öt :) Csak hogy fel világosítsam az okoskodó embereket.
2016. júl. 31. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!