Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Agyvérzést kapok tőle -. - mit tegyek?
Nagyon el vagyok keseredve. :(
Anyósomra rá jött az hogy megint tilt barátnőmtől nem is mehetek hozzájuk meg semmi :( Bár tegnap hozzám el engedte nem volt túl logikus döntés.
1 év 8 honapja már h együtt vagyunk és 1 év után voltköztünk több és 3 honapja tudta már h van köztünk a "dolog" és most kezdett el cseszekedni velünk h én mit csinálok a lányával meg stb... nem értem mire jo ez csak tiltsa tőlem és akkor csodálkozik h nem fogad szót a lánya.
Hátam mögött meg azt mondja anyosóm h én egy kutya vagyok meg egy szerencsétlen csöves ( mert szegény vagyok de nem az utcán lakom (el hunytak szüleim ezért gyengék az anyagi körülményeim de le akarok éretségizni még 1 évem van háátra utána meg megyek dolgozni utána ez javulni fog.) és h csak sajnáltatom magam. stb... szégyen komolyan még egy ilyen nő nincs a világon mint ez.Nagyon félek hogy el lveszítem ő maitta barátnőm nem fogjok ezt bírni idegileg :( Mi tévő legyek. Kort nem írok mert ne makaro mh töröljék a kérdést.Legyen annyi elég hogy agy koró vagyok a lány meg még nincs 18.
Jajj a kérdést el írtam...
"Agy vérzést kapok tőle mit tegyek?" akart lenni :/ sajnálom csak ideges vagyok
"és 3 honapja tudta már h van köztünk a "dolog" "
Milyen dolog? Hogy megdugtad? 15 évesen? Ha egyáltalán volt annyi.
Ebben az esetben egészen a szakításig csesztetnélek, mert ez nem normális.
látom rossz shelyen keresgéleg :D mert inkább csak el ítélést kapok mint meg értést.De [link] olvasd el ezt kedves válaszoló.
Semmi törvény ellenes nincs benne nem értme miért ítélik el a kapcsoaltunkat sokan csípőből miközben szeressük egymást és én sem az a fajta vagyok aki 1 hét 1 honap után a "kú..rásra" menjen hajtott sose a szex bvolt a kapcsolatunkban nekem az első és a legfontosabb ezért is vártam vele több mint 1 év 1 hónapot.Amikor már be töltötte a 15-öt.
szóval agy koró vagy. értem.
a helyesírásod és a szóhasználatod megmagyarázza hogy lehetsz együtt egy 15 évessel 21 évesen
aki érti, érti aki nem, nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!