Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 17 éves lányhoz idős egy 23 éves srác?
Hat en par honap mulva leszek 17 es nekem szerintem sok lenne.
Max 19-20. De en elegge gyerekes/eretlen vagyok ilyen dolgokban (sokan mondtak mar es en is tudom magamrol),de ha valaki erettebb fajta es egy 'eretlenebb' 23 evessel van egyutt akkor szerintem lehet,de megegyszer mondom hohy nekem soknak tunik.
Nem,de a 23 éveshez túl fiatal a 17 éves.
Mire eléred a 24-26 évedet,már egészen más elképzeléseid lesznek az ideális társról,mint most.
Ne számíts hosszú kapcsolatra!
99%-os valószínűséggel miattad-a te gondolkodásod megváltozása miatt-fog elromlani a kapcsolatotok.
Lehet, hogy a 23 éveshez fiatal egy 17 éves, de ez nem egyenlő azzal, hogy nem lesz hosszútávú a kapcsolatuk. Ahogy az előttem szóló írta pár év múlva megváltozik a véleménye valamelyik félnek az ideális partnerről. Ez igaz de ezt nem szabad összekötni a 6 éves korkülönbséggel. Ez bárkivel megesik.
Én is 17 voltam mikor találkoztam a 23 éves párommal.
14 éve együtt vagyunk, összeházasodtunk. Voltak és vannak köztünk súrlódások de egyáltalán nem a korkülönbség miatt. Sokáig hallgattuk mi is, hogy úgy is szét fogunk menni mert két különböző generáció vagyunk. Hát,nem így lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!