Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok örülnétek ha évfordulór...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok örülnétek ha évfordulóra verset írnának nektek?

Figyelt kérdés

Szeptemberben lesz hogy 1 éve együtt vagyunk.

Azt gondoltam hogy így ezt az 1 évet papírra is vetném vers formájában.

Meg persze még mást is adnék neki.

Szerintetek jó ötlet vagy túl nyálas? :D

Azért kérdezem most mert 1 hónappal előtte el akarnám kezdeni.

Köszönöm előre a válaszokat.

2016. júl. 29. 14:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Én egyszer a félév fordulomra kaptam és nagyon megható volt ennél nincs személyesebb ajándék hisz kifejzheted az érzéseidet iránta nem egyebek
2016. júl. 29. 14:10
 2/7 anonim ***** válasza:
*meg egyebek
2016. júl. 29. 14:11
 3/7 anonim válasza:
igen, szerintem nagyon ari :)
2016. júl. 29. 14:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez a lánytól is függ, ha tudod hogy eddig esetleg elutasította azt, hogy egy fiú verset ír egy lánynak, vagy neki azt nem tetszett volna akkor elég rizikós.Viszont ha minden kis apróságnak-közte a verselésnek- örül, akkor tuti a sikered.

Egyébként szerintem nagyon kedves és figyelmes dolog :)

Sok sikert :)

2016. júl. 29. 15:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos :)
2016. júl. 29. 15:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én véleményem szerint túl nyálas, én ugyanúgy tölteném el a napot a barátommal, mint a többit, amikor kimozdulunk.
2016. júl. 29. 21:30
 7/7 anonim válasza:
Csak ha jó verseket ír, akkor örülnék neki. Én is verselek, magyar szakos egyetemista vagyok, szóval van egy színvonal versben amit el kell hogy érjen :D Szóval ha nem tud jó verset írni inkábbne adjon, van ezer más dolog aminek örülök.
2016. aug. 13. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!