Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Dobnátok álmaitok nőét, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobnátok álmaitok nőét, ha valami eszméletlen szemelyiségzavaros?

Figyelt kérdés
Lényeg hogy ku*-*a szép....viszont olyanokat mond és csinál hogy az már sok....en mar tenyleg nem birom....nem mondpm miket mert nem akarom kibeszelni...de azert ez sok....es nemtudom mit tehetnek....most szakitsak vele...de akkor meg nekem faj majd jobban...mert egy reszem szereti...egy reszemeg utalja nagyon.....
2016. júl. 24. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Hiába a szép külső ha falramásznék tőle.
2016. júl. 24. 21:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nekem lenne egy szép barátnőm, akármilyen lenne, megtartanám. De nekem úgyse lesz.
2016. júl. 24. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:
96%
"mert egy reszem szereti" na vajon melyik részed? :D na jó ez túlzás volt xD lényeg ha nem érzed vele jól magad akkor beszéld meg vele a dolgokat és a végképp nem megy akkor szakíts vele.
2016. júl. 24. 21:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk azert nem mindegy miket csinal. Csak mert nem szereti a tejbegrizt, vagy a vaniliat a csokolade fagyi elleneben... Szoval nem mindegy na! Egyertelmuen csoki es nem vanilia! Olyanrol meg meg nem is hallottam, aki ne szeretne a tejbegrizt!

Ja es attol hogy valaki qrva szep, meg lehet egy szep qrva. A szepsege el fog mulni, viszont a butasaga megmarad.

Szoval halljuk! Miket csinal? Lehet hogy a hiba a te keszulekedben van:)

2016. júl. 25. 01:16
 5/6 A kérdező kommentje:
hirtelen vált át pozitívból negatívba és fordítva, azt hiszi hogy figyelik mindig, csak úgy random emberekkel szóba áll, aztán meg zárkózott és fél az idegenektől, olyan dolgokat mond amiket nagyon nem kéne
2016. júl. 31. 09:33
 6/6 anonim ***** válasza:
A bolond csajok legjobbak az ágyban :D Harley Quinn <3
2016. aug. 23. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!