Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire zavaró lehet?
Ne kövezettek meg érte. Ha rossz helyre írtam :(
19 éves srác vagyok. A párom azaz exem 18
Tényleg ennyire zavaró lehet az ha pl valakit annyira szeretek hogy bármitől féltem? Illetve úgymond leszidtam azért mert nem mondta el hogy mi volt vele. (rosszul volt)
Miért nem hihette el azt hogy tényleg annyira szeretem?
Azt mondta hogy ezekért szakít velem: távolság,leszidás,szex
Bővebben: távolság: 200km
Leszidás: Leszidom mert nagyon féltem és hát csomószor nem tudtam mi van vele. Olyankor aggódok.
Szex: sokszor +18-as témáról beszélgettünk. De nem csak én miattam.
Nem most szakított velem hanem múlt héten szerdán.
Kedden utaztam volna el hozzá. De lemondták. (anyukája) Pedig hétfőn még a lány nagyon akarta a talit.
Szerdán meg már szakított velem... Sajnos csak kb 8 hónap alatt még 1x volt talink sajnos. Tudom hogy ez elég gáz... De nem élünk túl jó az anyagi helyzetünk.
Elm. már most szerdán randizott 1 másik sráccal. Mert ő el akar engem felejteni.
A kérdést azért most csak írom ki. Mert sokat gondolkodtam megkérdezzem-e.
Szerintetek szeretett? Szerethet még? Vagy nem is szeretett? Csak mert mondta hogy nagyon szeret meg ilyenek... Meg a talin csókolóztunk is. Meg talin már ő akarta nekem fizetni a dolgokat (ha hamarabb mentem volna míg jártunk).
Szerintetek vége örökre és próbáljam meg elfelejteni?:/ mert nekem az nem fog menni :'(
Szia!
Nos, en teljesen megertem, hogy felted. Szerintem ebben az egeszben az jelentett problemat,hogy nem adtal neki eleg teret... Vagy ezt csak en gondolom igy? Az elmondottak alapjan nekem ez jon le. Viszont,mar nem kislany, ne vedd minden hulyesegert le a fejet... Azt szokas mondani: ,,a tavolsag nem szunteti meg az irantad erzett szerelmemet"! Ha tenyleg szerett, nem szabadna foglalkoznia a tavolsaggal. Jo, az talan elegge kinos, hogy nem taliztatok sokszor, de az anyagi helyzet megis anyagi helyzet(ebbe ne follyunk bele). Talan csak hianyoztal neki. Sajnalom, de azt kell mondanom, nem hiszem, hogy annyira szerett volna.😒 Nem bunkosagbol meg semmi tenyleg, csakhat tudod... Ha ilyen hamar el akar felejteni... Lepj tul rajta! A bolygon egy csomo lany el meg, probalkozz.
Ohh es tipp, hogyan felejtsd el: nezz izgalmas sorozatokat(amik feltoltenek es elvezetesek), tiltsd le facebookrol es egyeb netes portalokrol( ez azert szukseges, mert ha latod,hogy fent van csak neked rosszabb), kapcsolodj ki a csaladoddal es tolts jo sok idot a barataiddal! Higyj nekem, jo lesz ez.
Fontos; n olvasgasd a regi beszelgeteseiteket, ne nezegesd a kepeit.
Remelem tudtam segiteni, tovabbi szep estet.😊😊😊
Sajnos... Hiába olvasta el... Nem érdekli... Már nem szeret azt mondja. Barátkozni sem akar...
Köszönöm mindenki aki reagált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!