Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Tényleg ennyire zavaró lehet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire zavaró lehet?

Figyelt kérdés

Ne kövezettek meg érte. Ha rossz helyre írtam :(

19 éves srác vagyok. A párom azaz exem 18

Tényleg ennyire zavaró lehet az ha pl valakit annyira szeretek hogy bármitől féltem? Illetve úgymond leszidtam azért mert nem mondta el hogy mi volt vele. (rosszul volt)

Miért nem hihette el azt hogy tényleg annyira szeretem?

Azt mondta hogy ezekért szakít velem: távolság,leszidás,szex

Bővebben: távolság: 200km

Leszidás: Leszidom mert nagyon féltem és hát csomószor nem tudtam mi van vele. Olyankor aggódok.

Szex: sokszor +18-as témáról beszélgettünk. De nem csak én miattam.

Nem most szakított velem hanem múlt héten szerdán.

Kedden utaztam volna el hozzá. De lemondták. (anyukája) Pedig hétfőn még a lány nagyon akarta a talit.

Szerdán meg már szakított velem... Sajnos csak kb 8 hónap alatt még 1x volt talink sajnos. Tudom hogy ez elég gáz... De nem élünk túl jó az anyagi helyzetünk.

Elm. már most szerdán randizott 1 másik sráccal. Mert ő el akar engem felejteni.

A kérdést azért most csak írom ki. Mert sokat gondolkodtam megkérdezzem-e.

Szerintetek szeretett? Szerethet még? Vagy nem is szeretett? Csak mert mondta hogy nagyon szeret meg ilyenek... Meg a talin csókolóztunk is. Meg talin már ő akarta nekem fizetni a dolgokat (ha hamarabb mentem volna míg jártunk).

Szerintetek vége örökre és próbáljam meg elfelejteni?:/ mert nekem az nem fog menni :'(

2016. júl. 21. 23:40
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Bitch is a bitch ,bro'. :(
2016. júl. 21. 23:49
 2/10 anonim válasza:

Szia!

Nos, en teljesen megertem, hogy felted. Szerintem ebben az egeszben az jelentett problemat,hogy nem adtal neki eleg teret... Vagy ezt csak en gondolom igy? Az elmondottak alapjan nekem ez jon le. Viszont,mar nem kislany, ne vedd minden hulyesegert le a fejet... Azt szokas mondani: ,,a tavolsag nem szunteti meg az irantad erzett szerelmemet"! Ha tenyleg szerett, nem szabadna foglalkoznia a tavolsaggal. Jo, az talan elegge kinos, hogy nem taliztatok sokszor, de az anyagi helyzet megis anyagi helyzet(ebbe ne follyunk bele). Talan csak hianyoztal neki. Sajnalom, de azt kell mondanom, nem hiszem, hogy annyira szerett volna.😒 Nem bunkosagbol meg semmi tenyleg, csakhat tudod... Ha ilyen hamar el akar felejteni... Lepj tul rajta! A bolygon egy csomo lany el meg, probalkozz.

Ohh es tipp, hogyan felejtsd el: nezz izgalmas sorozatokat(amik feltoltenek es elvezetesek), tiltsd le facebookrol es egyeb netes portalokrol( ez azert szukseges, mert ha latod,hogy fent van csak neked rosszabb), kapcsolodj ki a csaladoddal es tolts jo sok idot a barataiddal! Higyj nekem, jo lesz ez.

Fontos; n olvasgasd a regi beszelgeteseiteket, ne nezegesd a kepeit.

Remelem tudtam segiteni, tovabbi szep estet.😊😊😊

2016. júl. 21. 23:52
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó! Ez viszont nem fog menni. Nem nagyon van akivel tudnék is bármit úgymond kezdeni. Mindenki ellenem van. Azért mert hogy én még mindig szarul vagyok a szakítás miatt... Tiltani nem kell... ő tiltott sajnos... nehogy legalább akkor barátok lettünk volna... Mert így rohadtul hiányzik egyre jobban + nagyon nem tudom mi van vele és ez egyre jobban zavar... Az a baj sokszor volt rosszul... Olykor is mikor egyedül volt... nekem meg eléggé sokkoló élethatásom van. (meg van az indokom sajnos rá). Minden ismerősöm elfordult tőlem meg kinevet mert én még mindig szerelmes vagyok belé és nem tudok felejteni!.. Egy másik exem is volt vele csak 5-6 hónapig jártam. Úgymond tali nem volt vele. Mert nyáron lett volna akkor a talink. De előtte szakított. és őt is 3évre ment ki úgy a fejemből... pedig ő megcsalt többször is meg minden. Mindent megbocsájtottam neki. Vele meg már 25-én lenne 8 hónapja hogy együtt vagyunk. Vele már volt 1 talim is így hát még nehezebb lesz/lenne elfelejteni. Már az öngyilkosságon is gondolkodok sajnos... Nem fogom tudni őt el felejteni... Nagyon "belém égett" Ígérte azt is hogy örökre velem marad és hogy soha nem fog elhagyni :'( és tessék... :'( már rég elhagyott 1 hete :'( Egyre rosszabb nekem... Az a baj teljesen ki vagyok már készülve. Már azóta nem is eszek szinte semmit. Sokszor hányingerem van. Rosszul vagyok... A szívem is eléggé nehezen bírja meg a lelkem és az agyam is... Már nemrég volt olyan is hogy 2 vagy 3 napig kb 1 percet se aludtam... Anno a féléves kapcsimnál volt az hogy 3 napig nem aludtam 1 percet. utána meg 1 hétig kómába voltam a szívem miatt.
2016. júl. 22. 00:04
 4/10 anonim válasza:
Szia. Sajnos sok olyan ember van aki csak játszik mások érzéseivel. Nekem is számtalan csalódáson kellett keresztülmennem. Minden szakításnál (főleg az első nagy szerelmek) végletekbe hajszolja magát az ember. Én az egyik szakításom után 2 hónapig sírtam naponta!!! De nagyon fontos hogy tudd hogy egyetlen ember sem ér annyit hogy kikészitsd magad! Dühöngj, sírj, de ne foszd meg magad semmitől! Arra gondolj hogy minden szakasz lezárása egy új időszakot hoz.
2016. júl. 22. 02:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi... Én megértem... De a szervezetem kikészül a nem alvástól nem evéstől... folyamatosan görcsöl a hasam. rosszul vagyok állandóan hányinger meg minden :'( már a szívem is fáj ott a mellkasomnál...
2016. júl. 22. 02:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Küld el neki ezt a kérdést.
2016. júl. 22. 02:35
 7/10 A kérdező kommentje:
Mert szerinted az jó ötlet lenne?
2016. júl. 22. 13:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen ,az lenne -szerintem-.
2016. júl. 22. 14:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát remélem a legjobbakat! Elküldtem neki!
2016. júl. 22. 16:00
 10/10 A kérdező kommentje:

Sajnos... Hiába olvasta el... Nem érdekli... Már nem szeret azt mondja. Barátkozni sem akar...

Köszönöm mindenki aki reagált!

2016. júl. 22. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!