Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mennyit kellene...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyit kellene várni az első alkalomig?

Figyelt kérdés
Barátommal kb 7 hónapja ismerjük egymást de pár hete jöttünk csak össze. Mit gondoltok hogy egy kapcsolatban mennyi ideig jobb várni az első alkalommal, főleg ha a lány szűz?

2016. júl. 20. 13:08
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Mi másfél évet vártunk. Akkor 19 voltam, ő 22. Mára a férjem 💜

23/N

2016. júl. 20. 13:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Amikor adja a helyzet és a vágy. Erre nincs szabály.. Akkor amikor jól esik. :)
2016. júl. 20. 13:28
 3/5 anonim válasza:
Minimum 3 hónap. Szerintem, ha egy pasinak fontos a lány, akkor még egy évet is simán vár szűz lány esetében. Ezt pasiként írom úgy, hogy egyszer volt abban a szerencsében részem, hogy egy lánynak 3 hónapig udvarolhattam és nem a második randin lett szex. A lányok nagy része a második nap elvárja a szexet, viszont az egyetlen lány akit feleségül akartam valaha venni hagyta, hogy udvaroljak neki.
2016. júl. 20. 13:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Ameddig ő nincs kész rá, addig kell várni. Én az első barátnőmre 5 hónapot vártam, egyáltalán nem erőltettem, amíg ő elő nem hozta a témát. Pedig nagyon vártam. :) 19f
2016. júl. 20. 17:34
 5/5 János Gilján ***** válasza:
Én soha senkire nem vártam tovább két hétnél. Rengeteg szűz lánnyal volt dolgom még tini koromban, akik eleinte úgy gondolták, hogy "elvből" meg akarják várni a 18. születésnapjukat a szüzességük elvesztésével. Mivel elég jó meggyőző erővel rendelkeztem már akkor is, néhány találkozás után megerősítettem bennük az egészséges szexuális kíváncsiságot és gyengítettem az aktussal kapcsolatos félelmeiket, erre meg voltak a módszereim. Amikor pedig ez sikerült, előbb jöhetett egy kis intimitás, majd pettig és végül a szexre is sor került rövid időn belül valamennyi esetben. Feltételezem erre azt mondjátok páran, hogy önző szemétláda voltam, hogy "visszaéltem" a manipulációs képességeimmel, de tudomásom szerint egyik lány sem bánta meg a történteket. Megjegyzem, hogy az aktus után is foglalkoztam velük, ameddig láttam lehetőséget az adott kapcsolatban, nem "csak arra" kellettek a lányok. Idén lesz 10 éve, hogy együtt vagyok a feleségemmel és őt is 1 héten belül sikerült az ágyamba csalogassam annak idején. Világ életemben az volt az elméletem már tini korom óta, hogy akit én nem dugok meg, azt majd megdugja más. Jelenleg 36 éves vagyok, boldog kapcsolatban élek a feleségemmel és továbbra is így látom helyesnek az akkori énem cselekedeteit. Egy tizensok-huszonkevés éves srácnak nem az a dolga, hogy fél éveket várakozzon önmegtartóztatóan egy lányra, hanem az, hogy tapasztalatot gyűjtsön. Én tapasztaltam eleget, és ezek a tapasztalatok segítettek hozzá, hogy megtaláljam azt, akit a mai napig is imádok. Az idő kevés, gyorsan eltelik, cselekedni kell... 36F
2016. júl. 21. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!