Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Jó döntés volt elhagyni a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó döntés volt elhagyni a barátom?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, ő 20. Egy éve vagyunk együtt, de az elmúlt 4-5 hónapban csak veszekedtünk. Kissé úgy érzem, hogy meguntam. Szeretnék eljárni szórakozni haverokkal, barátnőkkel. Ha vele megyek nem tudok úgy kikapcsolni. Mintha korlátozna kicsit. Egy hete szakítottam vele és nagyon hiányzik? Mit tegyek? Ő nagyon szerelmes belém. Azt mondja én vagyok neki az igazi. Előttem mar sok lánnyal volt és bulizott is sokat.
2016. júl. 19. 05:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
2016. júl. 19. 07:01
 2/8 likebike ***** válasza:
100%
Ezt te kell érezd,de a helyedben én is így döntenék.Nem vagy senki rabszolgája,hogy korlátozzon és ha nem érzed vele magad jól,akkor nem is kell erőltetni.
2016. júl. 19. 07:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi is sokaig voltunk egyutt az ex-baratommal. Pont ez volt a helyzet nalunk is,en szakitottam vele. Az elso par honapban majd' megorultem,nem tudtam mit kezdjek magammal,azon voltam,hogy felhivom es megkerem,hogy kezdjuk unra. De nem tettem,es ez volt a legjobb dontes. Jol dontottel,hidd el. Meg egy ideig rossz lesz,de ne torodj ezzel. Kesobb jobb lesz,es aldani fogod a dontesed,en mondom ;)
2016. júl. 19. 09:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
#3ugyan így vagyok most😞és jó hogy szakítottál mert ha folyton veszekedtetek akkor semmi értelme nem lett volna már.
2016. júl. 19. 12:28
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szerelmes voltam belé az elején. Még most is nagyon szeretem, de valami megváltozott. De mi van ha ő az igazi és soha nem találok olyat, aki ennyire szeret? :(
2016. júl. 19. 13:53
 6/8 likebike ***** válasza:
Megtalálod,mert úgy látszik,nem ő az igazi.Ne siettesd,el fog jönni az igazi,amikor a legnagyobb szükséged van rá.
2016. júl. 19. 14:00
 7/8 anonim ***** válasza:

- sok veszekedés

- meguntad

- korlátoz

Mindenképpen jó döntés volt.

2016. júl. 19. 17:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha o lenne az igazi,akkor azt erezned! :) nyugi,ha igy vagy boldog,akkor jol dontottel. Eljon az igazi is,ne felj. Es azt tudni fogod majd,hogy O az ;) (#3. voltam:D)
2016. júl. 19. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!