Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » (14/L) 6 honapja jarok egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(14/L) 6 honapja jarok egy fiuval de mar minden sz*r de nem tudom elhagyni mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eleinte szerelmes voltam a legjobb baratjaba jartam a fiuval kb 3 hetet mert megcsalt o segitett tultenni magam.Beleszerettem mert torodott vlm rendes volt mindaddig amig latta h bele nem szerettek utana minden mas lett megcsalt elhanyagolt stb.Hogy visszaadjam en is megcsaltam es igy folytatodott tovabb.Probaltam elfelejteni mas fiukkal de nem ment akarmit tettem nem jott ossze vegul cigihez meg ivashoz bulizashoz folyamodtam de ugysem aztan idegosszeropanassal korhazba kerultem de igyse tudom elfeleteni mert szeretem es kotodok hozza .Segitsetek pls mit tegyek?

2016. máj. 18. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne mi segítsünk, magadon segíts! Eléggé szánalmas hogy mit műveltetek. Az meg végképp hogy ezért cigiztél meg ittál. Egyetlen megoldás van...ha észhez térsz de sürgősen...és otthagyod, nem beszélsz vele, elfelejted. Hidd el mikor 20 éves leszel majd visszagondolva eléggé szégyenkezni fogsz hogy egy fiú miatt miket műveltél.
2016. máj. 18. 19:33
 2/6 anonim ***** válasza:
34%
14 éves vagy, idegösszeropanásod van, cigizel, iszol és bulizol?Mindenkivel összefekszel?Hát megérdemled a sorsod te ribnc!
2016. máj. 18. 21:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindenki maga alakítja az életét. Neked nyílván az lenne a legjobb ha ezt a fiút elhagyod. Semmi jóra ne számíts tőle. Most azt gondolod hogy nem tudsz tőle elszakadni de egy kis idő múlva már nyugodtabb leszel. Képes vagy rá hogy elhagyd. Még 14 vagy találsz majd egy olyat aki megbecsül :)
2016. máj. 18. 22:59
 4/6 A kérdező kommentje:
2. Hozzaszolo meg szuz vagyok senkivel sem fekudtem ossze :)
2016. jún. 16. 20:39
 5/6 A kérdező kommentje:
1. komentelo tudom,hogy igazad van de nem megy nagyon szeretem
2016. jún. 16. 20:40
 6/6 A kérdező kommentje:
3. Koszonom :)
2016. jún. 16. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!