Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nemtudom, mitkezdjek a kapcsol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtudom, mitkezdjek a kapcsolatommal?

Figyelt kérdés
Az eddigi kapcsolataim mind azert mentek tonkre mert keveset tudtunk valakozni (tavkapcs.) es mikor vegre osszejovok valakivel akivel egy varosba lakok, azis valamiert olyan h nem tudunk talalkozni soha, o sose er ra, oke, dolgozik IS de lenne idonk amelett egyutt lenni de akkorse vagyunk, napkozben irni is alig ir, es eleg huvos velem.akkoris. Azthittem ez vegre mas lessz mert helyi es sok idonk lenne de ugyanolyan mint az eddigi kapvsolataim.. Ugyerzem ennek megint szakitas lessz a vege. Csak en vagyok ennyire ize h azert valamennyi figyelmet igenylek a paromtol meg kozosen toltott idot? -Egy 20eves srac-
2016. júl. 16. 12:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha még akkorsem vagytoo eggyütt amikor lehetnétek akkor ez a kapcsolat felejtős...Hány éves a barátnőd?:)
2016. júl. 16. 13:18
 2/8 anonim ***** válasza:

Több oka lehet

1-a lány nem szeretne valójában veled lenni

2-nem normális lányokat fogsz ki

3-nem neten kéne ismerkedni mert ott bárki kiadhatja magát bárkinek

4-ronda vagy

2016. júl. 16. 13:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem magam rondanak xd szerintem egesz jol nezek ki, (realisan tekintek magamra) de a mostani kapcsolatom nem internet eredmenye, mint mondtam itt lakik.ois a varosban. Az elso 2 lehetoseg meg haf, lehetseges..
2016. júl. 16. 14:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyébként meg beszéld ezt meg vele :) jobb az elején tisztázni ezeket. Ha zavar beszélj vele,ennyi. Ha akarj a kapcsolatot tenni fog azért h töbet legyetek együtt. Ha pedig nem tesz ezután se semmit inkább keress egy normális lányt!

2-es voltam :D

2016. júl. 16. 14:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Rendben,beszelek vele errol:) koszi a tanacsokat. Ugyerzem nensoka megint szingli leszek..^^"
2016. júl. 16. 14:51
 6/8 anonim ***** válasza:

De ha nagyvárosban laksz akkor pl egy csomó olyan hely van ahol meg tudsz ismerni rendes lányokat :)

És ha a kinézettel sincs baj nem tudom mi állhat az utadba :D

2016. júl. 16. 14:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Ismerkedessel sincs bajom:) de meg van valakim, meg vele vagyok
2016. júl. 16. 18:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Ja amugy nem baratnom van hanem pasim, csakigy utolag szurt szemet xd
2016. júl. 17. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!