Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Jogosan akartam ki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akartam ki?

Figyelt kérdés
Barátnőm egy olyan csávónak írja, hogy "én is szeretlek" meg egy csomó szívet, aki nagyon bele van zúgva. Azt mondja, hogy csak azért írja , hogy a srác ne sértődjon meg. De szerintem akkor sem kellene. Szerintetek?
2016. júl. 12. 01:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is ez azért túlzás, beszéld meg vele a dolgot.
2016. júl. 12. 01:44
 2/8 anonim ***** válasza:
neki meg azt mondja azert van veled hogy ne sertodj meg
2016. júl. 12. 02:09
 3/8 anonim ***** válasza:
kicsit ribi
2016. júl. 12. 04:04
 4/8 anonim ***** válasza:
csak online hüül, de tudod hogy mi szeretünk :3 <3<3<3
2016. júl. 12. 05:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Teljesen jogosan. Biztos hogy már bsztam volna ki mint macskát szrni.
2016. júl. 12. 08:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Az lett a vége, hogy letiltotta a csávót, ami kicsit jól esik, de nem kértem ilyet, és lehet kicsit túlzás.
2016. júl. 12. 10:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az is túlzás, hogy letiltotta. Szerintem én megkértem volna, hogy tisztázza azzal a sráccal a szituációt, nyugodtan lehetnek spanok meg ilyesmi, de azért a szeretlek az kicsit több a haverkodásnál. Aztán megnéztem volna a beszélgetést, és megnyugodtam volna. :)
2016. júl. 12. 12:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a barátnőd egy ribi :D

Egy normális lány nem mond ilyet csak azért hogy ne sértsen meg valakit. Egy normális ember tisztázta volna a helyzetet.

De ezek után még tiltani is, szemétség. Én a helyedben dobnám, nem szeretem ha valaki szórakozik másokkal szerintem kiábrándító.

2016. júl. 12. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!