Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lobbantsam újra a szerelmet?
4 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, egy fél éves barátsággal kezdődött. Egy álom volt a történetünk, viszont van egy nagyon nehéz természete, és most volt a napokban, hogy úgy igazán szóvá tettem, hogy ne flegmázzon velem ok nélkül, mert szar napja van. Nincs könnyű múltja, szóval lehetne mondani hogy érthető, de nekem sincs, és eszembe nem jutna őt bántani így. Nos, azóta fura, mintha megtört volna benne valami, csak mert kinyitottam a számat.
Jövőhéten tervezek egy randit, egy igazi romantikus randit, mivel rég volt ilyen, és beszéltük is hogy hiányzik mindkettőnknek.
Szerintetek mit kéne még a randiba belerakni? Vagy esetleg a randin kívül, mit javasoltok? Nagyon hiányzik, és nagyon szeretem, de ha ez sem jön össze, akkor félek hogy vége lesz, mivel nagyon nagyon nagyon úgy érzem, hogy én sokkal többet tennék meg érte mint ő értem. Mit javasoltok? Bármit elfogadok. Köszi hogyha elolvastad. 18/f
Mondd el neki, amit érzel ezzel kapcsolatban, mindazt, amit ide leírtál. Hogy nem akartad megbántani, hogy mennyire szereted, és mindent megtennél érte, mondd el neki, hogy rossz érzés tölt el, hogy így látod őt, megtörve. De ezzel ne várj a randiig. Beszélj vele minél hamarabb, mert anélkül, hogy ne tudjátok megbeszélni ezeket, nem fog jól működni a kapcsolat.
És egy lány egyébként is szívesen hallja, ha a barátja elmondja neki, ha nap mint nap is, hogy mennyire szereti, és mindent megtenne érte.
A beszélgetésen kívül, ha továbbra is flegmázna, próbáld vigasztalni. Tudom, hogy neked rosszul esik, és nem is lenne szabad flegmáznia veled, egyszerűen csak szar napja van. Ha mellette vagy ilyenkor is, még ha flegma is veled szemben, feldobhatod a napját, és nem lesz miért flegmáznia.
Kérdezz rá többet, hogy miért van rossz kedve, húzd magadhoz, ha ezt látod rajta, próbáld felvidítani.
Nekem legalábbis jól esik, ha valami baromságom ellenére is mellettem van a barátom, és csak egyszerűen átölel, és megkérdezi mi bánt, majd azt mondja, minden rendben lesz. És bár megbántottam, tudja, hogy sosem tenném szándékosan. 18/L
Köszönöm szépen Klaudia!
Ha jobban belegondolok, ezek nekem is jól esnek, bár nagyon ritka, de mindig örülök az olyan pillanatoknak, mikor hülyeségem ellenére sem lök el.
Arra jutottam, hogy szeretem, nagyon, és ehhez nem kellenek feltételek. Csak néha az ember kombinál, belemegy egó játszmákba aztán minden elsz@ródik. Köszönöm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!