Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor valljak neki szerelmet?
Figyelt kérdés
Van egy lány, osztálytársam. Pár hónapja elkezdtünk órák alatt szemezni. Azóta háromszor voltunk randizni, az utolsónál meg is ölelt. Szinte biztos vagyok benne, hogy bejövök neki. Illetve én is többet érzek iránta, szeretnék vele összejönni. Mikor célszerű szerelmet vallani? :)2016. febr. 3. 21:24
1/3 anonim válasza:
👍😻ha vol randi több is ami tényleg randi akk most😮
2/3 anonim válasza:
Hívd el egy másik randira, és egy épp alkalmas pillanatban valld be neki mit érzel. (pl. Elkíséred a házukig, majd kiöntöd a szíved) Sok sikert kívánok!! :)
3/3 anonim válasza:
Talán a legközelebbi ölelésnél (övé) elmondhatod neki, hogy ez tőle jobban esik mint bármely szerettedtől, lánytól meg nem is vágysz a máséra. Az arckifejezése és/vagy szorítása elárulja majd neked, hogy mi legyen / ne legyen a következő mondat.
Bár szerintem már sínen vagytok.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!