Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a barátom másként viselkedik velem miután a haverjaival volt?
Figyelt kérdés
Az a problémám hogy mikor a barátom a haverjaival van és utána beszélünk akkor mindig olyan furán viselkedik velem. Nagyon flegma velem és olyan mint egy bunkó. De ugyan ezt csinálja ha például együtt megyünk bulizni a haverjaival és ott is olyan flegmán beszél velem persze ha én ideges leszek és valamit visszaszólok akkor megsértődik. Mégis miért viselkedik így?2016. júl. 7. 22:57
11/14 A kérdező kommentje:
Az jól van de már lassan 9 hónapja vagyunk együtt ismerem már. Meg valahogy ez nem menőzésnek jön le nekem hanem hogy mi van ha bántani akar ezzel mondjuk ezt tudom elhinni róla. De már az is megfordult a fejembe hogy mi van ha a barátai ellenem fordítják mert nagyon nem tetszett nekik hogy mi összejöttünk ezt még az én szemembe is megmondták.
2016. júl. 7. 23:25
12/14 anonim válasza:
Sanszos, hogy jelenleg sokkal fontosabbak neki a barátai, mint te. Bizonyítani akarja , hogy ő a kemény machó, akit nem irányíthat holmi nőszemély. Vagy kinövi idővel, vagy addigra neked már más lesz a barátod.
13/14 anonim válasza:
Vannak olyan fiúk akik megbolondulnak ha sokáig vannak egy kapcsolatba. Én is tapasztaltam. Az elején én voltam a mindene aztán kezdett szép lassan le*arni. Ha társaságba voltunk húzódott elfele tőlem.
14/14 anonim válasza:
Minden fiú ezt csinálja (a környezetemben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!