Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek ha a párom furán...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom furán viselkedik? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Távkapcsolatban élek. A párom nem igazán bízik bennem hisz előttem mindenki félrelépett nála.. Így ezt megértem..facebook-on jelszót cseréltünk meg minden.. Szeretem nézni kikkel mit beszélget olyan jó.. Nem féltékenykedek és így nem vádaskodok. Jókat nevetek az ökörségeken.. Egyszer bekavartak közénk hogy én kavarok mással.. Kitörölte az üzenetet .. Nem hitte el.. Majd egyszer elutaztam itthonról lemerült a telefonom még reggel! És egy napig nem beszéltünk.. Eszébe jutott ez a kavarás és nekem állt hogy biztos kaniztam.. Rossz és hosszú hete volt szoktunk összecsípni de sosem fekszünk le haragban.. Eddig 2 nagy veszekedésünk volt ezzel együtt 5 napon át veszekedtünk.. Majd az alatt az 5 nap alatt ráírt egy lány a páromra és a szakítás szélén álltunk azt írta a lánynak nincs senkije mert megcsalta a barátnője.. Azóta az a lány feszt tüzeskedik felé meg találkozni akar meg minden.. A barátom nem írja vissza hogy ő is kanos úgy mond de a talit ő is akarja haveri szinten.. És nem jelenti be neki hogy vagyok... Ez normális? Mit tegyek?

16/L 17/F Előre is köszönöm!

2016. ápr. 10. 19:05
 1/1 anonim ***** válasza:

A párod egyértelmüen félrekacsintgat, és azért cirkuszol veled, hogy ne azzal foglalkozz,hogy ö mit csinál.

Az egyetlen értelmes megoldás részedröl, ha otthagyod.

2016. ápr. 10. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!