Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó így a korkülönbség? (többi lent)
Figyelt kérdés
Én 13 éves vagyok és ő pedig 9 hónappal idősebb nálam a fiú! Ez így jó? Normális válaszokat várok :)2016. jún. 22. 23:17
1/12 anonim válasza:
Miért ne lenne jó? :) Szerinted mi lenne ezzel a baj?
3/12 anonim válasza:
Nem jó, legalább 11 hónapnak lennie kell köztetek. Ne állj vele szóba többet!
4/12 anonim válasza:
Hát nem tudom.. Tényleg csak egy 9 hónappal idősebb fiút akarsz?? Nálad miért nem játszanak a 30 évesek vagy fölöttiek? nem szimpik vagy mi?
17F
5/12 anonim válasza:
Koztem es a volt baratom kozott osszesen 19 NAP volt, szoval ti siman jok vagytok a 9 honappal.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..:) de mi nagyon szeretjük egymást és ez így jó nekünk és nem fogok 13 évesen 30-as fölötti férfiak után futni;)
2016. jún. 23. 08:19
7/12 anonim válasza:
Szarkazmusról hallottál már :D.. NEM NAGY!!
8/12 anonim válasza:
Jó így,később úgyis az idősebbek jönnek majd be! :D
9/12 anonim válasza:
Nem baj. Igaz aki nekem tetszik 8 hónappal idősebb.
A kor nem szül határokat. 13/ Lány
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát (aki normálisan válaszolt) de átvágott😂 de én csak röhögtem egy jót rajtaa...de amit tényleg nagyon megszeretnek neki köszönni h o miatta fogytam 2,5kg-t ami ugy is jól jött es mar csak 1kg-t akarok fogyni:)))
2016. jún. 28. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!