Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A Barátnőm, Ha vele vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Barátnőm, Ha vele vagyok akkor sokat beszélget egy csávóval Messengeren, ha pedig nem akkor meg csak ritkán ír vissza nekem. Régebben a telefonja nem volt lekódolva, nem féltette, de legutóbb ahogy a kezében láttam, rakott rá pinkódot. Vajon miért?

Figyelt kérdés

2016. jún. 22. 13:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy büszke vagyok rá? Nem tehetek róla, hogy ilyenek találnak meg! Én csak élek a lehetőséggel... nekem nincs senkim! A lelkifurka maradjon meg neki. Köszönöm a gratulációdat :D
2016. jún. 22. 15:08
 12/17 anonim ***** válasza:
Jolvan lehet nem tehetsz arról hogy ilyenek találnak meg de akkor sem szé dolog bárkit tárgyként kezelni,még akkor se ha megérdemli (mert ha van pasija minek kavar mással?). Mellesleg neked se kéne kihasználni a helyzetet azért.
2016. jún. 22. 15:23
 13/17 anonim ***** válasza:

#6 Szóval csak szexre kellesz nekik, mert másra nem, azaz kihasználnak (te meg őket ok értjük) ennek ellenére, szerinted nem vagy tárgy? :D

Vagy csak nem tudod. :D

2016. jún. 22. 15:31
 14/17 anonim ***** válasza:
ÚÚÚÚÚÚÚ és mi a baj a kölcsönös kihasználással? :O Ezzel megalázom magam ugye? XDDD Mert csak a testem kell nekik. Istenem.. kihasználnak a nők.. csak a sexre kellek. :O De megaláázóóó!!! Háháháháá :D Tiszta hülye vagy! :D Nem vagyok tini, hogy emiatt összetörjek. :D
2016. jún. 22. 16:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Nagyon ismerős az érzés :D velem is ez volt hogy találkoztam vele ritkán találkozunk és akkor is beszélget egy exével aki megcsalta :D mondom ez hülye :D de kérdezd meg tőle vagy legalább kérj tőle screeneket hogy elmondta neki hogy van barátja
2016. jún. 22. 16:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Ráadásul barátnőm is van! :D #6voltam
2016. jún. 22. 16:39
 17/17 anonim ***** válasza:
16# ha ezt nem irtad volna akkor nagyon felneztem volna rad de igy hogy ratyi selejt husdarabokkal csalod a baratnod inkabb fereg vagy :) ugyanaz a selejt vagy mint ok :) sajnalom a baratnodet
2016. jún. 22. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!